Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"poslovi iz snova"

"Poslovi iz snova": Kušač pasje hrane i promatrač fosilnih fekalija

spavanje
Goran Stanzl/Pixsell
17.10.2011.
u 14:30

Ako se znate nositi s povraćanjem i mučninama, možete raditi za farmaceutske kompanije kao pokusni kunić za nove lijekove.

Prava ste spavalica i zvuči vam poput najljepšeg sna kada bi vas netko za to bio spreman i platiti. Pa, iako zvuči nevjerojatno, postoji i takvo zanimanje. Naime, riječ je o profesionalnom spavaču.

Istraživanje o takvom i drugim neobičnim zanimanjima proveo je ThomasNet, portal o ekonomiji i gospodarstvu, a prenio ga je portal Moj Posao.

Dakle, već spomenutog profesionalnog spavača tražila je 2009. godine jedna moskovska galerija i to za umjetnički postav. Isto tako plaćeni za spavanje možete biti ako sudjelujete u studijama o spavanju ili testirate udobnost kreveta, no takav je posao u Hrvatskoj gotovo nemoguće pronaći.

Isto tako, ako iznimno sličite nekoj slavnoj zvijezdi ili političaru, trebali biste se javiti međunarodnim agencijama za dvojnike te postati – politički dvojnik!

Kad je riječ o zanimanjima za one jaka želuca, na taj popis zasigurno ulaze promatrači fosilnih fekalija. Ako vas zanima prikupljanje različitih vrsta izmeta i zanimanje slično laboratorijskom tehničaru, onda je ovo posao za vas.

U tu skupinu ulaze i kušači hrane za pse kojima bi se radni dan u tvornici sastojao od konzumiranja pet uzoraka pasje hrane te kušači hrane poput sirovih crva koju će jesti natjecatelji u ekstremnim reality showovima.

Ako se pak znate nositi s povraćanjem i mučninama, možete raditi za farmaceutske kompanije kao pokusni kunić za nove lijekove.

ThomasNet popis neobičnih zanimanja zaključio je poslom za one koji se ne boje morskih dubina i zagađenja naftom. Naime, ronioci koji traže naftu i plin mogu zaraditi više od 400 tisuća kuna godišnje radeći za energetske kompanije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
15:31 17.10.2011.

Nedavno čitah da na otoku Guam postoje muškarci kojima je posao spolno opčiti sa djevicama prije vjenčanja.Prvo seks onda brak.Takav zakon. Zašto taj posao ne obavi zaručnik a ne nepoznati muškarac? E to je pitanje za milijun kuna.

FE
Felicijen
15:56 17.10.2011.

Mi već imamo profesionalne dizače ruku i to je jako dobro plaćeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije