Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već se zasitili

HTC Desire nova je Googleova igračka, a od Nexusa diže ruke

nexus
Google
22.04.2010.
u 15:52

Na forumu korisnika Nexusa jedan Googleov djelatnik demantirao je informacije da Google radi na poboljšanju slabog prijma 3G signala na telefonima Nexus. On je rekao da tvrtka tek motri "ponašanje" Nexusa na 3G mreži.

Nepunih godinu dana nakon njegova pompoznog izlaska na tržište, čini se da je Google digao ruke od još jedne neuspjele "ubojice iPhonea" nazvane Nexus One. Googleu su sada daleko zanimljiviji novi telefoni HTC Desire i Incredible koje pogoni njihov operativni sustav Android dok će se korisnici Nexusa koje još muče neki nedostaci u softveru s tim morati pomiriti, piše Gizmodo.com.

Na forumu korisnika Nexusa jedan Googleov djelatnik demantirao je informacije da Google radi na poboljšanju slabog prijma 3G signala na telefonima Nexus. On je rekao da tvrtka tek motri  "ponašanje" Nexusa na 3G mreži, ali da ne planira nikakva daljnja poboljšanja niti nadogradnje softvera.

- Ako imate poteškoća s 3G signalom, pokušajte promijeniti lokaciju ili čak okrenuti telefon naopačke, to ponekad pomaže - piše u šablonskom i pomalo apsurdnom odgovoru iz Googlea.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:24 25.04.2010.

Toliko o jos jednom iPhone \"killeru\".

MI
mightymraz
15:28 04.05.2010.

Ne razumijem zbog cega se toliko ljudi bave tim iPhone killerima..... Radite svoj proizvod izvan konkurencije i to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije