Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE GLATKO

Google priznao pogreške na Google Streetu

gugl
VL
Autor
Hrvoje Dečak
15.05.2010.
u 11:02

Kompanija Google priznala je da je interna istraga pokazala kako su kamioneti s kamerama koji snimaju ulice pogrešno prikupljali podatke. Zato će se privremeno zaustaviti taj posao, dok se ne utvrdi zašto je dolazilo do pogrešaka

 

Google Street, popularni servis koji kani prikazati sve ulice svijeta, a stiže i u Hrvatsku, ima ozbiljnih problema. Kompanija Google priznala je da je interna istraga pokazala kako su kamioneti s kamerama koji snimaju ulice pogrešno prikupljali podatke. Zato će se privremeno zaustaviti taj posao, dok se ne utvrdi zašto je dolazilo do pogrešaka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Torento
Torento
23:41 15.05.2010.

Mislim da znam u čemu je stvar. Google earth i maps nisu potpuno točno rastegnuti po koordinatnoj mreži, pa ni koordinate nisu točne (odstupanje je ponekad i 500 m, vjerojatno američka vlast zbog straha od terorizma ne dopušta točnije) pa kad vozilo s kamerama prolazi i snima te očitava skoro potpuno točne koordinate, kad se to prebaci na netočnu kartu, dolazi do velikih grešaka.

UK
Ugo Kajvez
10:59 17.05.2010.

Briši samo briši admin, .... dokazuješ da ste jednoumni nedate u javnost ISTINU !!!!!!!!!!!!!. ................................. dobro ste pohađali komunističku novinarsku školu ............. .

UK
Ugo Kajvez
11:00 17.05.2010.

Ex-CIA Agent States Google is \"In Bed With\" the CIA ...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije