Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekoračio brzinu

Damir Kajin jurio 102 kilometra na sat: To nije istina, policija me prati

'unutrasnja zagreb,  markov trg, 19.09.2007. banski dvori, sastanak premijera sa oporbom, kajin snimio Patrik Macek'
'Patrik Macek'
08.12.2011.
u 10:27

Kajina je policija zaustavila 17. studenoga, no on tvrdi da je vozio najviše 70 kilometara na sat

Damir Kajin (IDS) jurio je svojim automobilom čak 102 kilometra na sat cestom Barban – Hrbaki, gdje je ograničenje 50 kilometara na sat. Dogodilo se to na početku predizborne kampanje, 17. studenoga, kada je IDS-ova kandidata za Sabor zaustavila prometna policija, piše iPress.

Kajin je kažnjen novčanom kaznom od 3000 kuna te zabranom upravljana vozilom na određeno vrijeme, no on tvrdi da je vozio najviše 70 km/h te da će to utvrditi sudac za prekršaje.  

– Već prvog dana kampanje snimili su me na desetak metara od prometnog znaka, što ne smiju učiniti. Nadalje, riječ je najboljoj cesti u Istri, gdje hvataju i skidaju vozače kao glinene golubove, uključujući i jadne penzionere, kojima kazna iznosi cijelu penziju – kazao je za iPress Damir Kajin. Tvrdi da je to još jedan dokaz da HDZ instrumentalizira policiju isključivo protiv oporbe te da ga prometna policija učestalo prati.

Komentara 72

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
12:24 08.12.2011.

joj, strašna stvar... a KradeZe pljačka državu već 20g. i nikom ništ

DU
Deleted user
12:46 08.12.2011.

jel to onaj kajin što ne zna da mu žena zavaljala lovu dok je on pijan spavo u saboru

DU
Deleted user
11:06 08.12.2011.

kako šuti kad je on u pitanju a zna okolo srat protiv drugih kajine komunistički pjetliću i lažovčino licemjerna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije