Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera zagorje

Bunić izlazi iz zatvora uz četiri milijuna kuna jamčevine

ivan čehok,miroslav bunić,portal
Marko Jurinec/PIXSELL
05.03.2013.
u 17:28

Sutra će najvjerojatnije sud donijeti odluku o tome kada će biti pušteni Ivan Čehok i Zlatko Horvat, također osumnjičenici u aferi Zagorje

Za izlazak iz zatvora Miroslav Bunić je kao jamčevinu ponudio četiri milijuna kuna u mjenicama tvrtke Zagorje – Tehnobeton kojoj je na čelu. U ponedjeljak je na Županijskom sudu u Zagrebu u povodu toga održano ročište.

– Sutkinja istrage prihvatila je prijedlog, s time da USKOK ima tri dana pravo žalbe, do kada Miroslav Bunić ostaje u zatvoru – objasnio je glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

Rok USKOK-u za žalbu polako istječe pa bi Bunić već u četvrtak mogao na slobodu (naravno, uz uvjet da položi jamčevinu). Dodajmo da će sutra najvjerojatnije sud donijeti i odluku o tome kada će biti pušteni Ivan Čehok i Zlatko Horvat, također osumnjičenici u aferi Zagorje. 

>> Istraga proširena, Buniću, Čehoku i Horvatu još dva mjeseca zatvora 

>> Vitez pušten, Bunić, Čehok i Horvat ostaju u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije