Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga proširena

Istraga proširena, Buniću, Čehoku i Horvatu još dva mjeseca zatvora

ivan čehok,miroslav bunić,portal
Marko Jurinec/PIXSELL
14.02.2013.
u 16:52

Dosad je ispitano 27 od 54 svjedoka, a Čehokov odvjetnik Vlado Sevšek zbog toga je ogorčen

Bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatko Horvat i predsjednik uprave Zagorje-Tehnobetona Miroslav Bunić ostaju u pritvoru daljnja dva mjeseca.

– Odlučila je tako istražna sutkinja Jadranka Mandušić koja je istragu i proširila za još jedno kazneno djelo – rekao je glasnogovornik zagrebačkog županijskog suda Krešimir Devčić, no na pitanje o kojem je djelu riječ, nije nam mogao dati odgovor. Četvrti osumnjičenik u tom slučaju, pročelnik za prostorno uređenje Stanko Vitez, iz istražnog zatvora pušten je u utorak, s obzirom na to da su u njegovom slučaju ispitani svi svjedoci.

Dosad je ispitano 27 od 54 svjedoka, a Čehokov odvjetnik Vlado Sevšek zbog toga je ogorčen. Tvrdi da USKOK presporo ispituje svjedoke, a zbog toga su ljudi u zatvoru umjesto kod kuće, a prvi bi na slobodu mogao izaći Bunić. U njegovu je slučaju, kaže odvjetnik Mirko Ramušćak, ostalo za ispitati tek nekoliko svjedoka. Podsjetimo, četvorica su privedena sredinom siječnja, kada je pokrenuta istraga zbog sumnje na zloporabu položaja i ovlasti i davanje mita.

>>Vitez pušten, Bunić, Čehok i Horvat ostaju u pritvoru

Komentara 4

KR
krka
17:55 14.02.2013.

S obzirom na efikasnost Hr. pravosuđa dečki pravomoćnu presudu mogu očekivati oko 2035. godine!

DJ
djakputnik
22:01 14.02.2013.

Fakat mi nije jasno! Kaj nisu njih dva iz "društveno prihvatljivih obitelji"?

RO
robizg
20:25 14.02.2013.

A glumio poštenjaka. Na kraju parazit,ima sreće da nije 1945-ta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije