Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosadio im valcer

Bečani planiraju izgradnju najvećeg bordela u Europi

iličević bordel (1)
VL
04.11.2012.
u 21:11

Uz operete, vlacer, sacher tortu i muzeje, austrijska prijestolnica uskoro bi mogla postati poznata i po prostituciji

Poznat po slavnoj prošlosti i kulturno-umjetničkoj sceni, Beč posjetitelje odavno mami nizom uzbudljivih sadržaja za okrepljenje duha, no uskoro bi mogao ponuditi i nešto uzbudljivije za one kojima više gode tjelesne senzacije.

Naime, stanovnici austrijske prijestolnice planiraju nadomak glavnog grada izgraditi najveću javnu kuću u Europi. Pišu o tome tamošnji mediji koji navode da bi tzv. FanMotel trebao biti izgrađen na tajnoj lokaciji u pokrajini Donja Austrija za otprilike 16 milijuna eura.

Bordel bi na površini od 11.000 kvadratnih metara klijentima na raspolaganje nudio 147 soba i 150 žena, a organizatori se nadaju da bi ga dnevno moglo posjetiti i do 1000 muškaraca.

Bavljenje ''najstarijim znatom'' u Austriji je legalizirano, ali se zakonom strogo regulira tko sve smije pružati i primati seksualne usluge.

>>Beč u dvojbi: kakav je goli muškarac prihvatljiv...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:55 05.11.2012.

Mlade Hrvatice dobiti će tako veliku priliku da se uposle u Europi, u kojoj ih ćeka mnogo radnih mjesta, a biti će mjesta i za mlade Muškarce također iz Hrvatske

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:58 05.11.2012.

Hrvatska uskoro postaje punopravna članica EU, i Beć ne smije propustiti tako velike resurse u pogledu nezaposlenih hrvatica i hrvata ! EU Misli na Hrvatsku i poželjna je u Uniji !

KR
krc
07:53 05.11.2012.

Kasnite, kasnite, nemrete imati veći kupleraj od Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije