Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudio napade

B. Tadić: Nikakve grupice huligana ne smiju sramotiti građane Srbije

boris tadic
AFP/Pixsell
Autori: mf/VLM, bb/VLM
26.01.2012.
u 14:06

Spremamo se za utakmicu Srbija – Hrvatska. Više ne znam ni za koga navijam, rekao je srbijanski ministar unutarnjih poslova

Predsjednik Srbije Boris Tadić najoštrije je osudio huliganske napade na navijače rukometne reprezentacije Hrvatske, izrazio je žaljenje zbog incidenata u kojima su ozlijeđeni hrvatski navijači i pozvao sve iskrene domaće navijače da u petak pokažu sportski duh i na fer način bodre rukometaše, prenosi agencija Tanjug.

U priopćenju iz Ureda predsjednika navodi se da je nasilje apsolutno neprihvatljivo i da istraga, uhićenje i procesuiranje svih koji su sudjelovali u huliganskim ispadima moraju biti obavljeni u najkraćem mogućem roku.

>>Hrvatski navijači u Srbiji napadnuti kamenjem i nožem

– Fer plej mora uvijek biti dio igre na terenu, ali i način navijanja u dvorani. Jedino takvim, dostojanstvenim ponašanjem navijača, i u dvorani i izvan nje, možemo na pravi način biti potpora našim reprezentativcima – navodi se u priopćenju.

– Naša je tradicija da se prema svakom svom gostu ophodimo s poštovanjem i uvažavanjem, i nikakve grupice huligana ne smiju sramotiti građane Srbije i čitavu zemlju – poručio je predsjednik Srbije.

>>Uhićeni srbijanski izgrednici saslušani i pušteni na slobodu

Napadi na hrvatske navijače u Srbiji nedopustivi su incidenti koji narušavaju ugled Srbije i ne trebamo se ponašati kao oni, kada naši odu tamo – rekao je danas ministar unutarnjih poslova Srbije i predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić novinarima nakon predstavljanja istraživanja o radu policije. Prije sutrašnje utakmice polufinala Dačić je pozvao Hrvatsku da policiji Srbije najavi organizirane dolaske navijača kako bi ih srbijanska policija mogla zaštititi.

– Spremamo se za utakmicu Srbija – Hrvatska. Naravno da se spremamo. Više ne znam ni za koga navijam – rekao je Dačić.

>>Napadnute navijačice: U autu smo pronašli tri komada betona

Čelnici srbijanske policije najavili su da će za polufinale Europskog prvenstva u rukometu, između Srbije i Hrvatske, osigurati dodatno angažiranje policije za osiguranje toga meča. Neki mediji spominju brojku od 5000 policajaca koji bi trebali osiguravati sutrašnju utakmicu polufinala EP-a.

Komentara 390

OB
-obrisani-
16:05 26.01.2012.

Mrsch!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
16:45 26.01.2012.

oziRis jel i tebi trba GINEKOLOG?

FL
flok
15:56 26.01.2012.

ma vratilo se njih dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije