Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI OD MLADOSTI

Nezaustavljivi Jug osvojio i Hrvatski kup

Jug - Mladost
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/12
18.12.2016.
u 22:08

Kod Juga su najviše zabili Paulo Obradović (4), Loren Fatović (3) i Josip Vrlić (3), a kod Mladosti je Branimir Herceg postigao dva gola.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO osvojili su naslov pobjednika Hrvatskog kupa svladavši u finalu u Slavonskom Brodu zagrebačku Mladost s 14:6 (4:1, 4:2, 4:1, 2:2).  

Jug je do 12. osvojenog nacionalnog Kupa u povijesti i prvog trofeja u novoj sezoni, a nakon prošle u kojoj su osvojili svih pet natjecanja u kojima su nastupili, došao na vrlo dominantan način. Prvu četvrtinu su jugaši dobili s 4:1, a nakon treće je već bilo ogromnih 12:4. 

Kod Juga su najviše zabili Paulo Obradović (4), Loren Fatović (3) i Josip Vrlić (3), a kod Mladosti je Branimir Herceg postigao dva gola. 

Na završnom turniru u Slavonskom Brodu sudjelovali su još Primorje EB i splitski Jadran

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije