Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTIZAN SVLADAO MLADOST

Kobešćak: Igrali smo jako slabo u obrani i tu je kraj priče

Mladost
Jurica Galoic/PIXSELL
10.01.2015.
u 23:10

- Iznimno smo slabo igrali u obrani i tu je kraj priče - kratko je komentirao igru svoje momčadi trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak, istaknuvši korektno ponašanje gledatelja.

U sudaru dviju najtrofejnijih vaterpolskih momčadi na svijetu, Partizan je u Beogradu, pred oko 700 gledatelja na svojoj Banjici, nadjačao Mladost s 10:8 (2:1, 2:2, 3:3, 3:2). Bila je to utakmica 11. kola Regionalne lige, u prvoj utakmici u Zagrebu Mladost je pobijedila sa 16:8. Ova beogradska bila je mnogo izjednačenija, iznimno uzbudljiva i kvalitetna.

Domaćin je stalno bio u vodstvu s pogotkom ili dva prednosti, pa se i u posljednju četvrtinu ušlo s njegovim vodstvom od 8:6. Potom su žapci pogocima Milakovića i Dašića stigli do izjednačenja - 8:8. No, već u sljedećem napadu Partizan je iskoristio napad s igračem više, zabio je Stojanović, a najbolji igrač Beograđana Dušan Mandić nekoliko sekundi prije kraja postavio je konačnih 10:8 za Partizan.

Mladost je imala izrazito slabu realizaciju napada s igračem više, od deset prilika iskoristila je samo jednu, dok je Partizan imao polovičan učinak - četiri od osam.

- Iznimno smo slabo igrali u obrani i tu je kraj priče - kratko je komentirao igru svoje momčadi trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak, istaknuvši korektno ponašanje gledatelja.

Strijelci za mladostaše bili su Ivan Milaković (3), Luka Bukić (2), Luka Lončar, Marin Dašić i Ante Vukičević. U domaćoj momčadi najučinkovitiji je bio Ognjen Stojanović s tri pogotka.

Ostali rezultati - skupina A: Budva - Branik 8:6, POŠK - Primorje 3:13, Radnički - Jadran (S) 10:5. Poredak: Primorje 33, Radnički 25, Mladost 22, Partizan 18...

Skupina B: Jadran (HN) - Primorac 14:7, Jug - Vojvodina 18:5, Medveščak - Crvena zvezda igraju sutra u 20.15 sati, uz izravan prijenos na Arenasportu. Poredak: Jug 30, Jadran (HN) 19, Mornar 18...

Komentara 1

Avatar AG
AG
22:40 28.01.2015.

Kakva crna regija, to treba prekinuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije