Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Xavier Garcia

Jedva čekam subotu da protiv Grčke upišem prvi nastup za Hrvatsku

29.01.2014. Rijeka - Vaterpolo, Len liga prvaka: Primorje EB - ZF Eger  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
22.07.2016.
u 14:58

– Presretan sam. Od 12. lipnja sam s reprezentacijom i stalno slušam kako će sve biti u redu.

Nakon nešto više od mjesec dana iščekivanja u HVS je stigla potrebna dokumentacija kojom se dopušta vaterpolistu Juga, inače Španjolcu, Xavieru Garciji nastup za Hrvatsku. Izbornik Ivica Tucak stavio ga je potom na konačni popis naših igrača za Rio. I sad popularni Xavi očekuje premijerni nastup za novu reprezentaciju, što bi se moglo dogoditi u Ateni sljedećih dana, kada će hrvatski vaterpolisti biti na zajedničkim pripremama s Grcima.

– Presretan sam. Od 12. lipnja sam s reprezentacijom i stalno slušam kako će sve biti u redu. Trenirao sam s momčadi, putovao, ali bez službenog nastupa, tako da jedva čekam subotu kada ću u Ateni protiv Grčke upisati svoj prvi nastup za Hrvatsku. Nadam se da mogu pomoći Hrvatskoj na OI – poručuje Xavi, koji je bio dugogodišnji član Španjolske (ima svjetsko srebro iz Rima), no lani je postao suvišan.

A hrvatsko državljanstvo ima već tri godine.

>>Hrvatima plus 14 i drugo mjesto u Budimpešti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije