Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova suradnja

Leonardo kao serijski ubojica u novom Scorseseovu filmu

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese
Foto: A3912/DPA/PIXSELL
1/5
11.08.2015.
u 13:11

Martin Scorsese ne može bez Leonarda DiCaprija pa će tako ostvariti i šestu filmsku suradnju

Adaptaciju romana Vrag u bijelom gradu, režirat će Martin Scorsese, a glavnu ulogu serijskog ubojice tumačit će Leonardo DiCaprio .

Paramount je već dva puta odustao od ovog projekta, dok se konačno nisu dogovorili, a scenarij će napisati Billy Ray. Knjiga Erika Larsona bazirana je na istinitim događajima, što je zainteresiralo mnoge, a Leo je svoja prava otkupio još 2010. te već 5 godina čeka na realizaciju projekta.

DiCaprio će u filmu utjeloviti doktora H. H. Holmesa, sociopata i serijskog ubojicu iz 19. stoljeća, za kojeg se vjeruje da je ubio oko 200 ljudi. Svoje žrtve, uglavnom mlade djevojke, šarmira, dovodi u hotel te ubija kako bi prodao njihove organe za medicinska istraživanja. U svom ''dvorcu ubojstva'', Holmes ima plinsku komoru, krematorij te stol za seciranje.

Leo i Scorsese surađivali su već pet puta, nakon filmova Gangs Of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island i The Wolf of Wall Street. U svim filmovima Leo je odigrao fantastične uloge, a možda mu baš ova uloga konačno donese zasluženi zlatni kipić u ruke.

>>Evo kako izgleda kada se DiCaprio bori za surovo preživljavanje. Stigao trailer 'Povratnika'!

>>Slavni filmaš Martin Scorsese režirao za Chanel

Komentara 1

Avatar Lutkica
Lutkica
20:00 11.08.2015.

dobar je Leo i jako aktivan u na ekološkom planu, valjda će prije ili kasnije i on dobiti Oskara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije