Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA EMISIJA

U 'Tvoje lice zvuči poznato' stiže gost iznenađenja i pridružit će se na pozornici jednom kandidatu

Foto: Nova TV
1/8
26.04.2024.
u 15:37

Među stranim izvođačima naći će se i Alen Bičević koji će utjeloviti Bonnie Tyler te Marija Kolb koja će na jedan dan postati popularna Sia

Pred kandidatima showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je deveta epizoda, a pripreme za nove transformacije u punom su jeku. Baš kao što je talijanska megapopularna rock grupa Måneskin prije tri godine pobijedila na Euroviziji, tako je i Mia Negovetić s njihovom pjesmom u prošloj epizodi odnijela svoju drugu pobjedu u showu. Nakon lude energije Damiana Davida, ovoga će tjedna Mia nastaviti s eurovizijskim izvođačima te postati Hari Mata Hari. „Jedva čekam taj nastup, veselim se, to je emotivna pjesma i mislim da će biti jako, jako zabavno“, najavljuje Mia.

Za novu ulogu priprema se i Tomislav Marić ToMa koji će u nedjelju utjeloviti velikana hrvatske glazbene scene Vice Vukova. „Mislio sam da je Jacques vokalno zahtjevan, ali Vice je zahtjevniji na nekom drugom levelu i zapravo mi malo stvara stres, ali tako je ta pjesma lijepa i toliko jedva čekam stati na pozornicu i izvesti je. Teško je, ali se radujem“, poručuje ToMa. Iz ženske uloge još uvijek neće izaći Luciano Plazibat koji već zagrijava glasnice za ulogu Danijele Martinović te opisuje: „Pripreme teku jako dobro, više se mi zabavljamo u backstageu nego što se pripremamo, ali vidimo se u nedjelju u 20.15 jer ide Danijela Martinović.“

VEZANI ČLANCI

U tamburašku ulogu ući će Faris Pinjo te izvesti jedan od najvećih hitova popularnog domaćeg benda Gazde, zvanih tamburaši u kožnim jaknama. „Pripremaju se Gazde tako da imamo jedan kaubojski romantični čin. Jedva čekam i radujem se, a nadam se da i vi uživate i radujete se svakoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'“, najavljuje Faris.

„Gljiva mi je dodijelila Camilu Cabello, na prvu mi se činilo super jer je ženska uloga, a na drugu sam shvatila da nisam toliko upoznata s tom pjesmom. Zasad ide dobro i ušla sam u njezin lik, pa sam cijeli tjedan lepršava i puna energije“, otkriva Antonija Šola, dok se njena imenjakinja – Antonia Dora Pleško sprema postati Axl Rose i izvesti jednu od omiljenih balada grupe Guns'N'Roses. „Želim ovo izvesti dostojanstveno i lijepo jer svi znamo tu pjesmu i svi se sjećamo tog spota, pa vas pozivam da pratite i javljate vaše dojmove“, poručuje Antonia Dora.

Među stranim izvođačima naći će se i Alen Bičević koji će utjeloviti Bonnie Tyler te Marija Kolb koja će na jedan dan postati popularna Sia. Ove nedjelje gledatelje očekuje i gost iznenađenja, a tko će to biti i kome će se od kandidata pridružiti na pozornici, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju, u 20.15 na Novoj TV!

VIDEO Baby Lasagna na zagrebačkom aerodromu prije odlaska na Euroviziji u Švedsku stiže u Neveri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije