Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ DRUGOG KUTA NOGOMETAŠA ANDREJA KRAMARIĆA

''Trčanje je važno za održavanje psihičke i fizičke snage''

Andrej Kramarić
21.07.2014.
u 18:49

Trčanje je sastavni dio mog sportskog života. Što na terenu tako i izvan njega. Kako je nogomet igra koja zahtjeva trčanje svih 90 minuta koliko traje utakmica, moram biti dobro  fizički pripremljen. U tome mi pomažu svakodnevni trkački treninzi koji se sastoje od laganog rastrčavanja, sprinteva, dužih i kraćih dionica, ovisno o vrsti treninga. To je jako bitno jer na utakmici u svakoj minuti nije isti ritam i tempo trčanja, pa tako znam pretrčati i desetak kilometara.

Kako volim trčati i u slobodno vrijeme, jako mi je bitno da imam udobne tenisice. Nema mi ništa gore od žuljeva na stopalima i bolnih koljena. Već dugo sam vjeran adidas Boost tenisicama koje mi zahvaljujući svojim energetskim kapsulama uvelike pomažu. Omogućavaju mi lakši trk i puno mi je lakše pretrčati veliku kilometražu. Ponekad je bolje provesti više vremena tražeći odgovarajuće tenisice za trčanje nego riskirati ozljedu. 

Dok trčim volim se prepustiti zvuku koraka i uživati. Onaj osjećaj dok mi kapljice klize niz lice i dok mi lagani povjetarac lupa u prsa je neopisiv. Toliko se dobro osjećam da sam potpuno smiren nakon trčanja. Zato me i veseli što je u posljednje vrijeme trčanje jako popularno u Hrvatskoj. Osim za održavanje fizičke snage trčanje pomaže i u jačanju psihe, a sjajno je što vam trebaju samo prikladne tenisice i jako puno dobre volje. Jeste li spremni za trčanje?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije