Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utječe na milijune ljudi

Trump ne planira prestati s kontroverznim tvitovima. Spicer: Novi šerif je u gradu

Republican presidential nominee Donald Trump attends a campaign event in Hershey Republican presidential nominee Donald Trump attends a campaign event in Hershey, Pennsylvania, U.S. November 4, 2016.   REUTERS/Carlo Allegri     TPX IMAGES OF THE DAY
Foto: Reuters
1/3
02.01.2017.
u 10:30

Budući glasnogovornik Bijele kuće, Spean Spicer kazao je mainstream medija užasava činjenica Trump ima 45 milijuna sljedbenika na Twitteru

Donald Trump ne kani prestati koristiti Twitter nakon što položi prisegu za američkog predsjednika, rekao je budući glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer.

Novinar ABC-ja upitao je Spicera u intervjuu hoće li Trump nastaviti sa svojom neobičnom i prilično kontroverznom navikom objavljivanja velikih političkih izjava na Twitteru i nakon inauguracije 20. siječnja.

"Sigurno, zašto ne", odgovorio je Trumpov glasnogovornik. "Uz dužno poštovanje", nastavio je Spicer, "mislim da 'mainstream' medije užasava to što ga 45 milijuna ljudi prati na Twitteru i što on s njima ima izravnu komunikaciju".

"Gotovo je s onim 'posao kao i obično'. Novi šerif je u gradu", zaključio je Spicer.

>> Obama naredio protjerivanje: Ruski diplomati napustili su SAD

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar lvan12
lvan12
14:17 02.01.2017.

Ovo je najbolje što nam Internet pruža! Da iz prve ruke vidimo što nam predsjednik poručuje, bez da nam to izmjene i stave u svoj kontekst razni korumpirani masmediji! Trump je napokon počeo koristiti servis s kojim direktno komunicira sa svojim građanima kao i s cijelim svijetom!

DU
Deleted user
12:56 02.01.2017.

go Trump goooo

DU
Deleted user
17:12 02.01.2017.

Lakše je povjerovat samovjerenom klaunu nego nesigurnom genijalcu. Trump je čovjek kojemu samouvjerenost ne fali i koji je stekao bogatstvo na taj način.Pobjedu na izborima mu je ponajviše omogućila omražena režimska protukandidatkinja. Neka nam šalje nefiltrirane poruke.Bolje je znat što misli prije nego ga cenzuriraju,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije