Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegle iz Beča

Poginula jedna od tinejdžerki iz BiH koje su otišle u 'sveti rat' u Siriju?

samra sabina
Foto: interpol
15.09.2014.
u 21:40

Podsjetimo, Sabina Selimović (15) i Samra Kešinović (16) su bez znanja roditelja od kuće otišle 10. travnja, a u oproštajnom pismu navele su da su otišle u džihad u Siriju

Jedna od dviju tinejdžerica porijeklom iz BiH koje su prije nekoliko mjeseci iz Beča gdje su živjele pobjegle u Siriju kako bi sudjelovale u džihadu navodno je poginula, javljaju austrijski mediji.

Kako prenosi Salzburger Nachrichten, ne navodeći o kojoj djevojci se radi, roditelji su o svemu obaviješteni.

Podsjetimo, Sabina Selimović (15) i Samra Kešinović (16) su bez znanja roditelja od kuće otišle 10. travnja, a u oproštajnom pismu navele su da su otišle u džihad u Siriju.

Sabina i Samra su se u Siriji udale za islamske teroriste i, prema pisanju medija iz BiH, živjele su u blizini turske granice sa svojim muževima koji su im navodno dopuštali da se kratko čuju s obitelji svaka tri mjeseca.

U razgovoru za Večernji list Sabinina majka ispričala je kako je Sabina bila uzorna gimnazijalka. – Živjela je i odrasla u Beču i ne mogu vjerovati da je krenula tim putem. Kada smo saznali da je nestala, odmah smo provjerili u zračnoj luci u Beču i saznali da su osobe s njihovim imenima otputovale u turski grad Adanu – ispričala je.

>> Samra (16) i Sabina (15) se u Siriji ipak udale za islamske teroriste

>> Mlada džihadistica Samra Kešinović iz Sirije se javila sestri: Dobro smo!

>> Nestale Bosanke otišle u “sveti rat”. U Siriji ih čeka 150 bh ratnika

Komentara 50

AC
actros
23:02 15.09.2014.

svim bosnjacima koji ne postuju svoju maticnu drzavu bosnu i hercegovinu u smislu da ne postuju svoju zastavu i jezik ,nego uzdizu tursku zastavu i sluze se turskim jezikom,preporucio bih da se presele u tursku.....

Avatar __MAX__
__MAX__
22:19 15.09.2014.

Roditelje odmah deportirati i to ne u Bosnu vec u Tursku pa na koncu u Siriju da se bore za svoja prava.

19
1995josip
22:17 15.09.2014.

Djeca nisu kriva ali za roditelje nisam siguran !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije