Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO VIŠEBOJAC

Prikupljeno 1400 plišanih medvjedića za djecu s poplavljenih područja

Lino višebojac
Foto: Željko Gašparović
1/8
24.05.2014.
u 23:39

Prema ocijeni organizatora, prema kvaliteti programa i postignutim sportskim rezultatima, bio je ovo najuspješniji „Lino višebojac“

Pobjednici jubilarnog 200-tog „Lino višebojca“ su Iva Radizilović, osnovka iz Novigrada i učenik Erik Greblo, iz Buzeta. Oni su najbolji sportaši finala osme sezone Lino višebojac koje se održalo tijekom petak i subote u Novskoj. Na završnici su sudjelovali višebojci iz 24 škole te oko 1400 učenika osnovnih škola iz cijele Hrvatske. Postignuti su i odlični rezultati višebojca. Rekorderi sezone s najviše osvojenih bodova u igrama, što je jedan od tri najbolja rezultata svih sezona, ostvarila je Iva Prka, učenica iz Novske i Antonio Biondić iz Novalje, a za fair play igranje trofej je dobio Antonio Zagorec iz Zagreba.

Sportski gosti Lina bili su poznati hrvatski sportaši, Luka Stepančić, Anita Ivančević, Dinko Kasumović, Petra Gaćina i Andrej Oštarijaš, dok su zabavni dio programa ispunili, učenički rock sastav iz Buzeta, grupa Vatra i Vanna.

Ovu veliku sportsku priredbu organiziraju „Podravke“, Sportske novosti“ i HT, a domaćini natjecateljima bila je Osnovna škola Novska. Prema ocijeni organizatora, prema kvaliteti programa i postignutim sportskim rezultatima, bio je ovo najuspješniji „Lino višebojac“. Osim natjecateljskog dijela, manifestacija je imala i humanitarni značaj, svi sudionici poklonili su plišane medvjediće koji će biti uručeni djeci stradaloj u poplavama koje su pogodile njihova mjesta.

>> Story i zvijezde skupili više od 100.000 kuna

Komentara 1

IS
istima
09:33 25.05.2014.

E da, plišani medvjedići su im sad najneodgodivija potreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije