Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači presretni

Dinamo do prvog gola i prvog boda, protiv imenjaka se iskazao

Dinamo - Dinamo Kijev, Maksimir (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
04.12.2012.
u 23:05

Ivan Krstanović u igru je ušao u 63. minuti, a u sučevoj nadoknadi uspio je izjednačiti

Dinamo se oprostio od Lige prvaka, doslovce u zadnjoj minuti u dvoboju s kijevskim imenjakom Ivan Krstanović je pogotkom iz jedanaesterca Dinamu donio prvi pogodak i prvi bod ove sezone. A prekršaj je napravljen baš na Krstanoviću, koji je u 60. minuti zamijenio Čopa, i premda je pravilo da taj igrač ne izvodi najstrožu kaznu, Ivan je ipak pucao. I nastavio svoj niz golova s bijele točke. Još nije promašio...

Nova lopte, nove linije

Kruno Jurčić je najavio da će njegova momčad potrošiti sve svoje kapacitete, da će učiniti sve da dođe do plijena. I učinila je to, doista su se borili, htjeli, pa je konačno stigao toliko željeni gol i bod.

Negativni Anderlechtov rekord od 12 poraza zaredom u Ligi prvaka, plavi tako ipak nisu dohvatili. Bili su bolji od Kijevljana, zaslužili su i više od boda.

Ako je netko i razmišljao o dolasku u Maksimir, nakon što je promolio nos kroz prozor, odustao je i zavalio se u naslonjač tople sobe (dok grijanje nije poskupljelo) i na TV-u gledao susret. A oni malobrojni koji su i došli po pljusku svjedočili su promjeni: nakon pljuska kiše, počeo je pljusak snijega, prava mećava, tako da se sa zapadne tribine nije vidjelo ima li ljudi na istočnoj. No, počelo je skandiranjem “Dinamo, Dinamo” i “Hoćemo pobjedu”.

I Dinamo je navalio, po terenu koji se sve više bijelio, tako da je već u drugoj minuti sudac tražio crvenu loptu. Nije pomoglo ni što se teren grijao od subote ujutro, snijeg je tako padao da se nije mogao otapati. Nakon deset minuta igre bugarski sudac prekinuo je utakmicu da bi se očistile linije igrališta jer se više nije vidjelo gdje je granica terena, gdje šesnaesterac... Dinamo je bio dobar, u tih deset minuta imao je posjed lopte 63 posto. Radnici su pokušali čistiti linije, bojali ih u crveno i utakmica je nastavljena nakon petnaestak minuta prekida.

Čop pogodio prečku

Nakon toga je Čop pogodio prečku, pa je u prilici bio Beqiraj, pa Čop, pa je Sammir tukao preko gola... Borbeni Dinamo dignuo je promrzlu publiku na noge, a sa sjevera su se pjevale Dinamove navijačke pjesme. Iako nije bilo puno ljudi, atmosfera je bila nogometna, konačno se navijalo za Dinamo. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Kijevljani su zabili gol, Jarmolenko je tukao visoko, lopta je u luku prešla preko Kelave koji ju nije uspio izbiti već se od prečke i njega spustila u gol.

U nastavku je bilo sve teže, teren je odnosio atome snage, i velika je šteta što Beqiraj nije pogodio u 64. minuti kad je bio sam pred golom Kijevljana. Ali, uspio je Krstanović. Plavi su slavili kao da su osvojili Ligu prvaka!

>>>Jurčić: Čestitao bih Anti Čačiću i zahvalio publici koja je došla

>>>VIDEO Pogledajte fantastičnu Modrićevu asistenciju

Ključne riječi

Komentara 97

MI
mirko0410
21:07 04.12.2012.

bitno da imaju grijani travnjak

Avatar Bekrija
Bekrija
21:11 04.12.2012.

mirko0410 ako taj grijani travnjak radi onda je Kruno pravi stručnjak , to je bilo obično pranje love kako i sve što mamić radi. Pitanje za "tihu većinu" zašto niste na stadionu, nema huligana, nema vrijeđanja? kako se providni i smiješni! Mamiću ODLAZI!!! i vodi svoje poslušnike i fanove sa sobom!! IZBORIIII!!! hehehehheheh...Dinamo uložio milju € u grijani travnjak a ekipa to povjerovala!! ahahahahahhahaha...naivci!!

XY
xyzzyx
21:05 04.12.2012.

Stadion je stvarno dno dna.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije