Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI NAPUSTILI SPLIT

Radošević nije otputovao na pripreme u Tursku

'MAX SPECIJAL  13.09.2012., Dugopolje - Nogometas Hajduka i najmladi igrac hrvatske nogometne reprezentacije, Josip Radosevic sa svojom obitelji.  Photo:Tino Juric/PIXSELL'
Tino Jurić/PIXSELL
18.01.2013.
u 11:10

Hajdukov reprezentativac Josip Radošević, nije se pojavio na letu za Antaliju, kamo su Splićani otputovali na pripreme.

Kako smo pisali, Radošević očekuje transfer, no iako se klub dogovorio s Parmom, on preferira odlazak u talijanski Napoli, koji je također zainteresiran te mu nudi i veću plaću, međutim manju odštetu Hajduku.

Radošević nije otišao na pripreme u Tursku, a do ponedjeljka bi trebao riješiti pitanje gdje će igrati ove godine.

Hajduk je u 12.30 otputovao u Belek gdje ih čeka šest utakmica, međuostalima Dresden i Red Bull.

Zanimljivo je što je Dinamo na pripreme u Belek putovao redovnom linijom Zagreb-Istanbul te Istanbul-Antalija, dok su se četiri naša kluba Osijek, Rijeka, Hajduk i Split dogovorili i podijelili čarter direktno za Antaliju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
16:31 18.01.2013.

Dinamo očito štedi na svakom području, a ostali imaju love na razbacivanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije