Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra 1961 čeka Dinamo

Pamić: Bojim se, plavi su jaki, mogu svladati i Ajax

\'03.03.2011. Karlovac - Tiskovna NK Karlovca. Igor Pamic. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL\'
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
29.10.2011.
u 10:45

Pulski strateg Igor Pamić (42, Jurčićev vršnjak) prije pola godine nokautirao je Dinamo na stadionu Alda Drosine, pao je Vahid Halilhodžić, 2:1...

- Iskoristili smo Dinamove trenutke opuštanja, naime, taj dan Hajduk je bio poražen, pa je plavima bio praktički zajamčen naslov prvaka. Ali, bili smo hrabri, odlučni, nimalo impresionirani - kaže Igor Pamić.

Pribojavate li se sada Dinama?

- Dinamo je sada mnogo jači nego što je bio tada, usto je i neusporedivo motiviraniji. Da, pribojavam se, jer znam koliko je Dinamo jak kada stisne gas do kraja, a mi smo jako oslabljeni, bez četvorice standardnih. I lud je onaj tko misli da Dinamo neće biti prvak. Tvrdim da će Hajduku na kraju opet pobjeći osam do deset bodova - dodaje Istrin trener.

A u Ligi prvaka Dinamo je i dalje na nuli, stručni stožer je na udaru?

- Nema razloga za nezadovoljstvo. Za Dinamo je već velika stvar da je u tom društvu, a ne bih rekao da će ostati na bodovnoj nuli. Osjećam da će mu krenuti baš u Amsterdamu, da će biti mnogo opasniji nego u igri protiv Ajaxa u Zagrebu. I volio bih da plavima krene, kao što bih volio da im mi pokvarimo račune. Svaki bod nam je dragocjen.

Tko će danas čuvati Sammira?

- Nema toga igrača u hrvatskoj ligi koji može čuvati Sammira! Mi ćemo ga pokušati "duplirati", a možemo se samo nadati da sjajni Brazilac neće imati svoj dan. Idemo se boriti pa što ispadne - zaključio je Istrin trener Igor Pamić.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:08 29.10.2011.

ali dinamo sada ima i neusporedivo lošijeg trenera, tu je pamićeva šansa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije