Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s treninga u crkvu

Nogometaši Karlovca čitali Bibliju: Samo nam Bog sad može pomoći!

Karlovac molitva
Foto: Kristina Štedul Fabac
1/9
29.03.2012.
u 12:10

– U ovoj situaciji, kad nemamo ni struje ni vode ni novca, još nam jedino Bog može pomoći – poručili su nakon jutarnjeg treninga igrači Karlovca kad je pala odluka da momčad noć provede na molitvi u crkvi

Kako su i najavili nakon jutrošnjeg treninga, nogometaši Karlovca večer su proveli u molitvi. Sa čitanjem Biblije počeli su u 22.30 u karlovačkoj crkvi Presvetog trojstva u središtu grada. Ne treba se puno čuditi zajedničkoj akciji jer klub, a samim time i igrači, proživljavaju teške trenutke.

- Tražit ćemo Božju pomoć – najavio je trener Sanjin Lucijanić.

U subotu ih očekuje domaći susret protiv Lučkog u koji će krenuti bez predsjednika i direktora kluba, u totalnoj besparici, bez struje na stadionu, s prijetnjom suspenzije...

Ključne riječi

Komentara 25

DO
dobritza
12:21 29.03.2012.

koji jadnici.

SE
serđo
12:50 29.03.2012.

Amen.

Avatar valic
valic
12:15 29.03.2012.

naša liga bi trebala imati maksimalno 6 klubova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije