Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U LIGI PRVAKA

Mamić: Ovo je spektakularno! Eto prilike Čačiću da ostvari obećanje

'31.07.2012., Zagreb - Igraci i uprava nogometnog kluba Dinamo dolaze u zagrebacku zracnu luku s koje odlaze u Moldaviju na utakmicu Lige prvaka protiv nogometnog kluba Sheriff. Ante Cacic i Zdravko M
Slavko Midzor/PIXSELL
31.08.2012.
u 07:35

- Eto prilike našem treneru Anti Čačiću da ostvari obećanje da nas odvede do europskog proljeća - kazao je Mamić

Porto, kijevski Dinamo i Paris Saint Germaine Dinamovi su jesenski suparnici u skupini A Lige prvaka, a startnu će utakmicu plavi odigrati u Maksimiru protiv Porta, u utorak 18. rujna. Potom gostuju u Kijevu (3. listopada), pa su domaćini PSG-u (24. listopada), slijede gostovanja u Parizu (6. studenoga) i Portu (21. studenoga) te domaćinstvo Dinamu (4. prosinca).

Na ždrijebu u blještavom Grimaldi Forumu u Monte Carlu, Dinamo su predstavljali izvršni predsjednik Zdravko Mamić, njegov brat Zoran kao sportski direktor te klupska marketinška menadžerica Amra Peternel. Zdravko Mamić nije krio oduševljenje:

– Ovo je spektakularno! Sad sam prvi put na ždrijebu i to mi je samo poticaj da stvorimo još jači klub koji će svake godine biti dijelom europske elite. Privilegij je biti dio ovoga glamura – rekao je Mamić i dodao:

– Eto prilike našem treneru Anti Čačiću da ostvari obećanje kako će odvesti Dinamo u europsko proljeće! – rekao je Mamić.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije