Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodne Dupinke u problemima

Kostimi pokazali previše

Vaterpolo  (1)
Foto: M. Lukunić, A. Bronić/Pixsell
1/10
05.09.2010.
u 12:39

Osim visoke gol razlike kojom gube utakmice, našim je vaterpolisticama probleme počela raditi i njihova oprema. Igrat će još jednu utakmicu, za 7. mjesto protiv Njemačke u ponedjeljak.

U trećem su nastupu na EP-u u Zagrebu hrvatske vaterpolistice doživjele visok poraz od Grkinja s 4:29. Ako se zna da je naša vratarica Nataša Anđelić obranila osam udaraca a Grkinje su još sedam lopti poslale u vratnice ili pokraj njih, ispada da su suparnice dovršile čak 44 napada. To pak znači da su naše igračice imale problema s osnovnim vaterpolskim imperativima: kako sačuvati loptu barem 30 sekundi koliko traje napad, i kako spriječiti suparničke kontre.

– Primili smo barem 18 lakih pogodaka, iz kontri i zbog grubih pogrešaka – nezadovoljan je bio i izbornik Milorad Damjanić.

Uglavnom u igri naših igračica vladao je popriličan nered. Grkinje nisu tako jake kao Ruskinje pa se to i vidjelo. To ne govori toliko o snazi i tehnici nego više o (ekipnoj) inteligenciji.

- Grkinje su stalno išle u tijelo, nisu nam dale da dišemo - pravdala je sebe i kolegice kapetanica Aida Šehić.

- Jedino što je vrijedilo u ovoj utakmici bili su navijači - rekla je Nataša Anđelić, koja nikad u karijeri nije primila toliko pogodaka.

U utakmici za sedmo mjesto Hrvatice će u ponedjeljak igrati s Njemicama.

Hrvatska - Grčka 4:29


HRVATSKA: Anđelić (8 obrana), Miljković, Šehić, Staničić 2, Šupraha, Šimunić, Reić-Kranjac 1, Tvrdić, Kalauz 1, Drobac, Zekan, Gavran, Artuković.
Izbornik: Milorad Damjanić

GRČKA: Curi, Cukala 2, Melidoni, Psuni, Liosi 6, Avramidu 4 (1), Asimaki 3, Rumpesi 3, Gerolimu 6 (1), Manoliudaki, Antonaku 5, Lara, Kuvdu (10 obrana).
Izbornik: Georgios Morfesis.

Igrač više: Hrvatska 8-2, Grčka 11-6. Peterci: Hrvatska -, Grčka 2-2.

Treća pogreška: Šehić (22). Četvrtine: 2:7, 0:7, 1:7, 1:8.



Komentara 43

Avatar zanusi13
zanusi13
18:19 07.09.2010.

Ispao sifon kao zvono...lol

OB
-obrisani-
17:01 05.09.2010.

Namjesto da pohvalite ministre i vladu koji štede na materijalu i veličini kostima, vi se sprdate - gdje je tu domoljublje ?

OB
-obrisani-
08:12 06.09.2010.

jeb*** led, pa i nije neka sisa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije