Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra 1961 - Rijeka

Istra i Rijeka po pljusku bez golova

Istra - Rijeka (1)
Foto: Duško Marusic/PIXSELL
1/9
11.04.2012.
u 19:54

U ponovljenom susretu Prve HNL između Istre 1961 i Rijeke, momčadi su odigrale bez golova.

Na mokrom travnjaku, daleko od idealnih nogometnih uvjeta, regionalni derbi više je sličio vaterpolskoj utakmici.

Belle je u 27. minuti odapeo iz daljine, vratar Lisjak je odbio u prazan prostor, ali nitko nije uspio matirati ga. PRije odlaska na odmor iz slobodnjaka je centrirao Bačelić Grgić, ali je Križman pucao slabo.

Sudac Marijo Strahonja je do kraja utakmice dijelio kartone, a gostujući igrači probudili su se pred kraj, ali nisu ozbiljnije zaprijetili Prskalu, piše Glas Istre.

Ovim rezultatom Istra je na 9. mjestu, a Rijeka je u u zoni ispadanja s dva boda manje.

Momčad s Kantride gostuje u Splitu, a Puljani u Kranjčevićevoj.

Pula. Gledatelja: 2.000. Žuti kartoni: Milić (Istra 1961), Kreilach, Datković, Drpić, Salčinović (Rijeka).

ISTRA 1961: Prskalo, Sušić, Marić, Stranatić, Milić, Batarelo, Jerković (od 82. Roce), Belle, Bačelić Grgić, Ottochian (od 62. Primorac), Križman.

RIJEKA: Lisjak, Drpić, Čagalj, Datković, Švrljuga, Živulić (od 74. Dedić), Kreilach, Čaval, Močinić (od 62. Salčinović), Palibrk 6, Čulina 6 (od 89. Stepčić).

Ključne riječi

Komentara 6

H0
Hajduk_058
21:11 11.04.2012.

Šta su sad dobili demoni bakljadom, glupani

OB
-obrisani-
21:34 11.04.2012.

Toliki pljusak,kisa...to su im sigurno Mamic i Markovic namjestili.

Avatar flame
flame
23:53 11.04.2012.

A prekid? Ako su ovo uvjeti za nogomet...ali, očito je trebalo bit nerješeno, velika je Rijeka, pogotovo otkad su stigli milijuni...gospoda iz HNS-a bi mogli doći u nezgodnu situaciju, pa i ove sezone ne ispadnu svi po plasmanu (tko li je ono prošle sezone trebao ispast, a nije...aha, Lokomotiva, baš čudno). HNL u zemlji čudesa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije