Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužno u Zagrebu

Ćiro: Gubitnik sam! I ne želim ostati u ligi administrativnim putem

Ćiro Blažević
Pixsell
16.05.2013.
u 17:15

Bandić me zaj... Rekao je ne dam ti lovu, ti love imaš, a ovu tvoju ću dati sirotinji – uz smijeh je zaključio Ćiro

Nakon što je opet malo živnuo nakon spoznaje da je Zagreb ispao iz lige, Ćiro Blažević nastavio je u sivom tonu. No, s dobro poznatom dozom duhovitosti svojstvenom samo Ćiri. Legendarni trener zadnjih dana energiju crpi čitajući i zapisujući brojne aforizme. Jednim je opisao svoje stanje i vjerojatni rastanak s hrvatskim nogometom.

– Bolje užasan kraj nego užasi bez kraja. Znam da će se moj predsjednik Dražen Medić naljutiti na mene. Ali ja nisam za to da Zagreb ostane u ligi administrativnim putem. To nije u mojem svjetonazoru – počeo je Ćiro.

Opet se prisjetio prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana čiji je veliki zagovornik svih ovih godina i čiju će bistu otkriti danas u Splitu.

– On me pozdravljao s riječima: "Gdje si gubitniče?" Moram priznati da sam gubitnik – kazao je Ćiro i nastavio:

– Jučer sam zamalo umro. Spojili su me na infuziju. Bio sam blizu kraja. Ma zamislite vi, Zdravko Mamić za mene kaže da sam smeće. Pa ja sam više napravio za hrvatski nogomet nego što će on sve da živi i sto godina. Ja sam smeće koje sam ga stvorio. Ja mu nikad ništa nisam napravio da tako priča. Ali on je mjerodavan. Ja nisam. Sve prolazi kako Mamić kaže i mi svi to "pušimo" zadnjih deset godina. Nemate uopće uvid u to kakav zločin se radi prema sportu koji je najveći hrvatski ambasador. I ja sam ga "popušio" jer sam mislio da će stati pred bajunetu koja ide na mene. A sve je zapravo bilo monstruozno isplanirano. I sad bi Mamić trebao odlučiti da Zagreb ostane u ligi, a ja bih to trebao prihvatiti. Nikad u životu. Bježi Ćiro... – kaže Blažević.

A poentirao je s Milanom Bandićem.

– On me zaj... Rekao je ne dam ti lovu, ti love imaš, a ovu tvoju ću dati sirotinji – uz smijeh je zaključio Ćiro.

>>Ćiro potonuo: Iz svakog nokauta vraćao se još jači

>>Ćiro i Zagreb novim porazom ispali iz prve lige!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije