Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Čačić: Huligani su mi protiv Neftčija malo pomrsili planove

'04.07.2012., Langenfeld, Innsbruck, Austrija - GNK Dinamo Zagreb na pripremama u Austriji. Trener Dinama Ante Cacic dao je kratku izjavu okupljenim medijima s majcom Rogera Federera nakon sto je igra
'Goran Stanzl/PIXSELL'
12.07.2012.
u 08:45

– I bez tih pola sata igre s Neftčijem bit ćemo spremni za Ludogorec – uvjerava strateg plavih.

Ni ove pripreme Dinama neće u almanahe biti upisane po rezultatima, po pobjedi nad kijevskim Dinamom, lijepom druženju u Pleternici ili sjajnim radnim uvjetima u Austriji.

Opet su huligani došli u prvi plan, opet su pokvarili pripreme plavima. Ušli su u Šmarju igračima u autobus, vrijeđali ih u Pleternici, u Austriji su pljunuli na predsjednika kluba pa ga onda gađali limenkama piva.

I prekinuli posljednji pripremni susret. Stoga, igračima jučerašnji povratak, tih gotovo deset sati vožnje autobusom do Zagreba, nije bio najugodniji. Jer, pred njima su dva susreta s Ludogorecom, bugarskim prvakom koji im je prva prepreka na putu do Lige prvaka. I trenutačno u klubu moraju više razmišljati o tome kako će se u tim utakmicama ponašati njihovi takozvani navijači, više se boje njih nego tehnički jakog suparnika.

Strateg plavih Ante Čačić obavio je dobar dio zamišljenoga na pripremama.

– Odradili smo planirano i zadovoljan sam. Žao mi je što nismo odigrali tih posljednjih pola sata s momčadi iz Bakua, želio sam do kraja vidjeti još neke stvari u svojoj momčadi. No neće mi to poremetiti posao, ne dam se ja baš tako lako – kazao je Ante Čačić te dodao:

– I bez tih pola sata igre s Neftčijem bit ćemo spremni za Ludogorec.

Nadamo se da će biti spremne i policije, prvo bugarska, a potom i hrvatska. Bez toga bilo bi prilično upitno regularno okončanje utakmica tih dvaju suparnika.

Dinamo se sinoć vratio iz austrijskih planina i iz ugodne klime došao u zagrebačku žegu. Čačić je igračima dao dva dana odmora, dovoljno da se priviknu na nove uvjete.

Ključne riječi

Komentara 9

BB
brle brkić
11:24 12.07.2012.

Svi su šutili davni godina dok su takve skupine bile u službi političara a sad se odbijaju odglavu cijelom društvu.

AS
assssssstttii
11:43 12.07.2012.

Bugarska je u EU. A mi Čačiću nismo. Taj alibi nemoj ni slučajno zaboraviti kad poludiš zbog poraza u Lodogorecu:"...mi mali, a sudac štitio veliku EU članicu Bugarsku..."

JE
Jeti
10:12 12.07.2012.

Samo se nadam da ove primitivčine koje se nazivaju BBB ne naprave neku idoijotariju... Nisu to ni huligani, jer huligani bi se potukli izvan stadiona s drugom navijačkom skupinom, i dičili pobjedom...Ne bi razbijali svoj grad, sramotili svoj klub, svoju svetinju kako kažu, nisu ni huligani što su nekad bili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije