Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miramarska

Rudić: Bazen izgleda odlično, još kad bi nam tribine ostale

Vaterpolo reprezentacija (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
26.08.2010.
u 17:36

Vaterpolisti su se družili s novinarima na jednoj od 412 benzinskih postaja Ine.

Vaterpolisti Hrvatske u četvrtak ujutro prvi su put nakon uređivanja za Europsko prvenstvo trenirali na bazenu Mladosti.

– Bazen s ovim tribinama izgleda fantastično. Ugodno sam iznenađen. Nadam se da će ove tribine ostati na bazenu i nakon Europskog prvenstva – rekao je Ratko Rudić, izbornik reprezentacije.

Josip Pavić bit će jedini naš vratar na prvenstvu.

– Nisam time opterećen. Bit će to sve dobro. Isti slučaj imali smo prije dvije godine na Europskom prvenstvu u Malagi, kada je branio samo Vićan – istaknuo je Pavić.

Lani, kada smo u Rimu osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu, branio je sa slomljenim prstom.

– Dobro, bila je to samo lakša ozljeda – istaknuo je.

Kako mu se sviđa bazen?

– Super. Nadam se da će svih 4500 mjesta biti popunjeno na našim utakmicama – rekao je Pavić.

Vaterpolisti su se na benzinskoj postaji Ine u Miramarskoj družili s novinarima. Zoltan Aldott, predsjednik uprave Ine, službenog partnera EP-a, i Perica Bukić, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, potpisali su ugovor o suradnji.

– Tri dana uoči početka EP-a doveli smo hrvatski vaterpolski brod kod našeg pouzdanog partnera na svojevrsno punjenje spremnika za dugačku i uspješnu plovidbu na predstojećem natjecanju – istaknuo je Bukić, koji je Zoltanu Aldottu darovao loptu s kojom će se igrati na EP-u, te kapicu naše reprezentacije.

– Ponosno mogu reći da smo prvenstvu odlučili dati i humanitarni karakter. Naime, osim što dajemo potporu hrvatskom sportu, uvijek nastojimo pomoći i onima kojima je najpotrebnije, a to su djeca. Stoga ćemo dvije kune od svake prodane ulaznice na jednoj od deset naših postaja darovati Dječjem selu Lekenik – istaknuo je Zoltan Aldott.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije