Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napulj

Igrači Juga pokradeni u bazenu, ali i u svlačionici

'za sport.....23.05.09 rijeka....finalfour vaterpolo eurolige....jug-mladost....cestitanje Photo: Goran Kovacic/Vecernji list'
'Goran Kovacic/Vecernji list'
15.05.2010.
u 18:00

Naslovu europskog prvaka ipak će se radovati i netko od Hrvata – Burić u Pro Reccu ili Pavlović i Šetka u Primorcu

Vaterpolisti Juga CO nisu se uspjeli plasirati u finale Eurolige u Napulju. Bolji od Dubrovčana bio je aktualni prvak Europe, Primorac iz Kotora, koji je slavio rezultatom 11:10 (2:1, 5:5, 2:3, 2:1).

Crnogorci će u finalu igrati protiv talijanskog Pro Recca koji je u drugom polufinalu nakon produžetka pobijedio Partizan s 8:7.

Jug CO i Primorac cijelu su utakmicu igrali gol za gol. Tek se jednom Primorac odmaknuo na dva pogotka razlike (7:5), i to preko prošlogodišnjeg igrača Juga, Amerikanca Azeveda, ali Maro Joković dvama je uzastopnim pogocima sve vratio na početak.

Posljednji pogodak na utakmici, tri i pol minute prije kraja, postigao je kapetan Kotorana Milić, a Dubrovčani su nakon toga imali tri izgledne prilike za izjednačenje. Prvo je Vranješ promašio, a onda je Radić obranio udarce Dobudu i Boškoviću.

– Utakmica je bila neizvjesna, a sve se preokrenulo kad su nam Sandro Sukno i Bušlje dobili tri osobne pogreške. Ponestalo je snage u završnici, ali odigrali smo odličnu utakmicu. Čestitam Primorcu na pobjedi – izjavio je odmah nakon utakmice trener Juga CO Elvis Fatović i istaknuo trenutak kada je Jug u istom napadu ostao bez dva važna igrača.

Bilo je to u petoj minuti treće četvrtine. Utakmicu je obilježilo loše suđenje Azerbajdžanca Koganova i Turčina Taylana. Bilo je previše nelogičnih isključenja, krive signalizacije, a vidjeli smo čak pet peteraca. Jug ih je izveo četiri, a Bošković je promašio jedan.

Po dva pogotka za Jug postigli su Bošković, Joković, Marković i Dobud a po jedan S. Sukno, Bušlje i I. Sukno. Među strijelcima za Primorac bili su i naši igrači Pavlović i Šetka.

U drugoj polufinalnoj utakmici Pro Recco našeg Damira Burića je tek nakon produžetaka pobijedio Partizan s 8:7 (6:6). Beograđanima nije pomoglo ni početno vodstvo od 4:0.

Pri povratku u svlačionice jugaši su shvatili da su ostali i bez sportske opreme.

– Polovini igrača ukradena je sportska oprema tako da su neki od njih u hotel došli u frotirnim ogrtačima ili u posuđenim majicama – kaže Jugov direktor Goran Sukno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije