Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Gosparima za četvrtfinale dovoljan bod iz dva susreta

'za dalmaciju....22.04..2008....dubrovnik paulo obradovic snimio-zvonimir pandza'
'zvonimir pandza'
04.02.2010.
u 15:59

Koliko god je trener Juga Croatije osiguranja Elvis Fatović upozoravao na kvalitetu Panioniosa, Grci su bili slabašan zalogaj za dubrovačke vaterpoliste.

Furioznim početkom jugaši su nakon dvije četvrtine otišli na 7:1 i kasnije nije bilo povratka za igrače Panioniosa.

O njihovoj kvaliteti dovoljno govori i podatak da su prvi pogodak iz igre postigli nakon više od 19 minuta igre. Prije toga Vićanova vrata zatresli su dva puta udarcima iz peterca.

– Bilo je važno da koncentrirano uđemo u utakmicu jer su oni momčad koja igra strpljivo koristeći svaku priliku – ni ovaj put nije propustio pohvaliti grčku momčad Jugov trener Elvis Fatović iako je glavno pitanje za oko 1000 gledatelja u Gružu bilo kako je Panionios uspio svladati mađarski Vasas.

No, očigledno je da Vasas ove godine nije na razini na kojoj je bio proteklih godina. Uz poraz od Grka, Vasas je u srijedu poražen i u susretu s kotorskim Primorcem (9:7 za prvaka Europe), pa je Jugu u preostale dvije utakmice potreban samo bod za nastup u četvrtfinalu.

– Dobro su se stvari rasplele za nas, ali Jug je uvijek Jug i mi nikada ne idemo na bod nego na pobjedu. Već u sljedećem kolu u Kotoru pokušat ćemo pobijediti kako bismo bili prvi u skupini. Ove smo godine jednom već pobijedili Primorac i mislim da imamo realne izglede da to i ponovimo. Nismo favoriti, ali smo nebrojeno puta dokazali da u igri s nama nitko nije favorit – najavljuje rasplet skupine Jugov reprezentativac Paulo Obradović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije