Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frano Vićan nije presretan ždrijebom Eurolige

"Dobili smo najtežu skupinu, ali Gruž će biti ključ prolaza"

Frano Vićan
Zvonimir Pandža/VLM
16.11.2009.
u 16:45

Iz treće jakosne skupine svi su htjeli izbjeći Primorac iz Kotora, a kuglice su htjele da upravo Jug CO dobije aktualne prvake Europe.

Frano Vićan jedan je od glavnih stupova igre Juga CO posljednjih godina. U prilog toj tvrdnji ide i izbor za najboljeg igrača prošle godine, u kojem je pobijedio, ali i odlične obrane u derbiju, kada je Jug pobijedio Mladost u Zagrebu.

– Pobijedili smo uvjerljivo, ali igra nije bila pretjerano kvalitetna ni s jedne strane. Čuo sam da su Hinić i Muslim igrali ozlijeđeni, a Mladost ima mladu momčad koja će kroz sezonu rasti. Što se nas tiče, možemo puno bolje – komentirao je utakmicu prvi vratar dubrovačke momčadi.

Osim pobjede nad Mladosti Zagreb je donio i ždrijeb Eurolige. Jugaši nemaju pretjeranog razloga za zadovoljstvo jer su im kuglice namijenile prvaka Europe, Primorca iz Kotora, Vasas i Panionis.

– Nismo imali sreće jer smo iz treće jakosne skupine izvukli prvaka Europe. Jasno je kako iz druge jakosne skupine moraš dobiti jakog protivnika, ali iz treće su svi željeli izbjeći Primorac, a na kraju je došao nama. Kotorani i mi smo na papiru favoriti za prolaz dalje, ali bit će teško. Treba pobijediti sve u Gružu, a u gostima tražiti priliku za bodove – rekao je Vićan. Jug će prvu priliku za bodove u gostima imati protiv mađarskog Vasasa.

– Godinama imamo loše rezultate u Budimpešti. Vasas je promijenio momčad pa ih ne poznajem dovoljno, ali mogli bismo napokon slaviti u Mađarskoj – zaključuje Vićan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije