Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADIO KAPETANE

Bošković napustio Jug i otišao u Vasas

Miho Bošković
Zvonimir Pandža
27.06.2010.
u 12:01

Povodom stote godišnjice kluba, sljedeće godine, mađarski Vasas planira napad na vrh Europe. U toj namjeri pomoći će im i dosadašnji kapetan Juga Miho Bošković koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

Nakon osvajanja prvenstva Hrvatske dubrovački Jug je izgubio jednog od najboljih igrača i kapetana Mihu Boškovića. Iako je ponuda talijanske Savone bila novčano jača, Bošković se odlučio za Vasas jer grade momčad vrijednu naslova europskog prvaka iako ih je napustilo nekoliko zvučnih imena.

- Doveli su Gergelyja Kissa i Barnabasa Steinmetza, a žele vratiti i Adama Steinmetza - rekao je Bošković nakon predstavljanja mađarskim novinarima. U kuloarima se spominju još neka hrvatska imena koja bi mogla put Vasasa, ponajprije Mile Smodlaka i Boris Pavlović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije