Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANCI NA MAKSIMIRU

Povratak Kamenskog, Vedriša i Gregurića u Dinamo: 'Nemamo puno vremena. Krećemo odmah, odlučno i planski'

Zagreb: Održana konferencija Njuškala i Poslovnog dnevnika "Izazovi i prilike na tržištu nekretnina"
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
25.03.2024.
u 21:21

Imenovanje Ureda predsjednika Velimira Zajeca bit će u utorak. Odbor za financijska i organizacijska pitanja odlučio je da mora biti raspisan natječaj za reviziju i dubinsko snimanje financija

Nakon pobjede Velimira Zajeca na predsjedničkim izborima u Dinamu, novi čelnici kluba znali su da će imati puno posla i odmah su ga se prihvatili. U ponedjeljak se u poslijepodnevnim satima sastao Dinamov Odbor za financijska i organizacijska pitanja. Na sjednici su sudjelovali Dragutin Kamenski kao predsjednik i Mislav Ante Omazić u svojstvu potpredsjednika. Članovi odbora su Mladen Vedriš, Marko Salopek, Emanuel Tutek, Tin Patarčec i Marin Bolanča.

"Preuzimanjem predsjednanja Odborom formalizirana je moja želja za pomoći Dinamu u idućem razdoblju. U ljudima iz kluba predvođenim novim predjsednikom Velimirom Zajecom vidio sam ozbiljnost i odlučnost te shvaćajući situaciju u kojoj se Dinamo nalazi želim svojim iskustvom i znanjem pomoći u stvaranju zdravih temelja kluba. Nemamo puno vremena, krećemo odmah, odlučno i s jasnim planom djelovanja", rekao je Kamenski.

VIDEO Velimir Zajec o prvim planovima: 'Sportski direktor je iznimno važan u klubu, potreban je čovjek koji je svjež i zna što radi'

Također, sastavo se i Odobr za stadion. Njime je predsjedao Ivan Nauković, a Kamenski je potpredsjednik. Kao članovi u njemu su Franjo Gregurić, Goran Đulić, Krešo Knezović i Miljenko Sakoman. 

"Vođeni principima Dinama kao uključivog kluba u kojem su dobrodošli svi koji mogu i žele pomoći u Odbor za koordinaciju izgradnje stadiona imenovane su osobe iz kluba, grada, osobe s iskustvom sudjelovanja u takvim velikim projektima pa i predstavnici navijača koji su i galvni posjetitelji stadiona. Naš cilj je dasan: čim prije izgraditi moderan stadion i da u tom procesu Dinamo bude aktivan sudionik koji će koordinirati sve uključene strane", rekao je Nauković.

VEZANI ČLANCI:

Izvršni odbor poslao je nalog Upravi kluba da Zvonimir Mancenica bude imenovan drugim direktorom tvrtki Plavi korner i Dinamo trade.

Imenovanje Ureda predsjednika Velimira Zajeca bit će u utorak. Kao svoj cilj Odbor za financijska i organizacijska pitanja odredio je raspisivanje natječaja za reviziju i dubinsko snimanje financija. Odbor za stadion u svome izvješću navodi kako bi trebao zasjedati idućeg utorka. 

GALERIJA Povijesni dan za Dinamo: Tisuće navijača pozdravile Zajeca kao novog predsjednika

Zagreb: Održana konferencija Njuškala i Poslovnog dnevnika "Izazovi i prilike na tržištu nekretnina"
1/26

Komentara 6

CA
Catalonia
23:30 25.03.2024.

Dragec,dobro došel doma🔵🔵

LL
lijepa_li si
23:46 25.03.2024.

fali još samo milka plan inc strahota, mister 10% i cvetje partijsko.

OK
okolokere
22:43 25.03.2024.

Važan je kontinuitet! Proljeće dolazi s Vedrišem i Gregurićem! Pregovori s Manolićem su u tijeku no on ima jedan uvjet! Traži da program razvoja idućih 10 godina pišu on i Mirko Barišić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije