Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi posao

Živković: Bayerov sam skaut, gledamo i Vidu

Boris Živković
Goran Jakuš | 24sata
12.04.2010.
u 12:38

- Kad su me u siječnju pozvali iz Leverkusena, nisam imao nikakvih dvojbi glede prihvaćanja posla - rekao je Boris Živković.

U društvu predstavnika Bayera iz Leverkusena u Gradskom vrtu dvoboj Osijeka i Slavena Belupa pratio je bivši hrvatski reprezentativac Boris Živković, koji je zaključio karijeru. Odmah se pojavila priča da Nijemci prate Osijekova kapetana Domagoja Vidu.

– Gledali smo utakmicu, ima puno zanimljivih igrača. Nije to jedina utakmica na kojoj smo bili, Bayer prati hrvatske igrače – bio je neodređen Živković.

U javnosti se nije znalo da Živković od početka godine radi za Bayer.

– Nisam to želio objavljivati na velika zvona. Ali, istina je, za Bayer sam vezan ugovorom od siječnja, radim profesionalno, pratim igrače na Balkanu – kazao je Živković.

Zanimalo nas je kako je došlo do suradnje.

– U Bayeru su znali da sam završio karijeru, pozvali su me i pitali bih li radio za njih. Trebao im je netko tko će pratiti to tržište, a ipak sam ja Hrvat s najdužim stažem u Leverkusenu, puno toga u mojoj karijeri bilo je vezano uz Bayer, i sve su to više nego ugodne uspomene – zaključio je Živković.

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:42 12.04.2010.

Ja sam bio siguran da ima najlepše uspomene iz HNK Hajduk posebno one kada je pri kraju ugovora igrao za drugu ekipu..

OB
-obrisani-
13:31 12.04.2010.

Ovoga ljeta če scout Bayer 04 Živković imati sjajnu priliku da na zapadnom balkanu traži najbolje hrvatske igrače jer če za vrijeme World Cupa svi igrati nogomet na plažama i sisati Ožujsko po birtijama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije