Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Vugrinec: Ne znam kako ću proslaviti 127. gol u HNL-u!

\'09.04.2011., Varazdin - Nogometna utakmica 24. kola Prve HNL izmedju NK Varazdin i NK Hajduk. Davor Vugrinec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
16.03.2012.
u 10:14

Napadač Slavena Belupa Davor Vugrinec do sada je postigao 124 pogotka i do vodećeg Igora Cvitanovića dijele ga samo tri pogotka

Davor Vugrinec pasionirani je kolekcionar remek-djela najvećih hrvatskih slikara. Dolaskom u koprivnički Slaven Belupo vjerojatno će se više zainteresirati i za nadaleko poznatu podravsku naivnu umjetnost, no već i svi vrapci na grani znaju što će biti njegova glavna preokupacija u idućem razdoblju. Naravno, riječ je postizanju toliko željenih tri pogotka kojima bi na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca HNL-a prestigao legendarnog Igora Cvitanovića. Iako ne skriva kako mu je životna želja bila rekord oboriti u najdražem, varaždinskom dresu, konfuzno stanje u njegovu matičnom klubu natjeralo ga je da golove koji će ući u anale hrvatskog nogometa traži igrajući za koprivničku momčad.

– Nisam razmišljao o tome kako ću proslaviti svoj 127. pogodak. Već ću nešto smisliti, ali najbitnije je da se dogodi – iskreno će nesporno najveći igrač u povijesti Slavena Belupa, koji ne isključuje mogućnost da svoju iznimno bogatu karijeru, okrunjenu i sa 29 nastupa te sedam pogotka za hrvatsku reprezentaciju, završi upravo u Koprivnici. A odlučan je odigrati još barem jednu cijelu sezonu.

U pohod na titulu najboljeg strijelca HNL-a svih vremena popularni Vuga, s brojem 15 na leđima, kreće već danas protiv neugodnih Osječana, a vjetar u leđa zasigurno će mu davati i njegov hitronogi kolega iz napada Bojan Vručina, još jedna velika akvizicija klupske uprave u borbi za treće mjesto i izlazak u Europu.

Tandem VV. Ima li bolje pozivnice za koprivničku publiku da danas ispuni stadion do posljednjeg mjesta?

Ključne riječi

Komentara 3

Učitelj
11:12 16.03.2012.

kokošar

SA
santos008
12:46 16.03.2012.

Pitaj Samira.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:53 16.03.2012.

Za razliku od Cvitanovića on je nekaj napravil i vani...i to u malo jačoj ligi. Svaka čast majstore i držimo ti palčeve, zaslužil si to !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije