Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - HAJDUK 1:1

Vugrinec i Ljubojević spasili pjesnike, Ibro se svađao sa Štimcem

Zagreb Hajduk
Goran Stanzl/PIXSELL
02.04.2010.
u 20:10

Veći dio utakmice u glavnoj ulozi bio je sudac Alan Gerek koji je, naklonjen gostima, iritirao domaće igrače, a propustio je isključiti vratara Hajduka.

Nogometaši Hajduka u Kranjčevićevoj su ulici remizirali sa Zagrebom – 1:1. Zaslužili su pjesnici i te kako taj bod. Inspirativan je bio Štimčev govor u Zagrebovoj svlačionici uoči sraza s Hajdukom. I uistinu, Zagreb je jučer u Kranjčevićevoj u prvih 45 minuta pokazao dio agresivnosti i kompaktnosti kojoj Štimac teži.

Nervozni igrači

Ništa od goropadnog Hajduka nismo vidjeli. Ali je zato u glavnoj ulozi veći dio utakmice bio glavni sudac Alen Gerek koji je sudačkim kriterijem naklonjenim gostima pokvario raspoloženje na tribinama, a igrače na travnjaku dovodio na rub očaja. Kod izjednačujućeg Zagrebovog gola u 84. minuti trebao je dati crveni karton Subašiću zbog rušenja Vugrinca na 16 metara od gola. Tu je akciju odlično pratio Ljubojević i postavio konačan omjer.

Zagreb je potpuno neutralizirao gostujući napad. U 45. minuti u nezgodnom sudaru s Matijom Špičićem Hajdukov veznjak Marin Ljubičić zbog razbijene je glave napustio travnjak. Za trajanja prekida Senijad Ibričić verbalno se sukobio s Igorom Štimcem i Igorom Čalom. Baš je bivši zagrebaš postao tragičar susreta kad je u spomenutoj 84. minuti katastrofalnom pogreškom omogućio pjesnicima da dođu do boda.

Hajduk je poveo u 52. minuti kada je Ivan Strinić prošao po lijevoj strani kraj nekoliko Zagrebovih igrača i odmjerenim udarcem pogodio suprotni kut za vodstvo Splićana.

Malo od bijelih

Ogled je iz svečane lože pratio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. A brojni skauti europskih klubova malo su toga mogli vidjeti, posebno od Splićana koji su se veći dio drugog poluvremena grčevito branili. Gol su mogli primiti i prije. Vugrinec je u 77. minuti već svladao Hajdukova vratara, no lopta je udarila u vratnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije