Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - MEĐIMURJE 1:3

Ivković nalijepio novine na zid svlačionice i motivirao igrače

Međimurje Lokomotiva
Vjeran Žganec Rogulj
14.04.2010.
u 20:00

Vrijedni su bodovi u borbi za ostanak otišli u Čakovec, Međimurje je iznenađujuće svladalo Lokomotivu sa 3:1 (2:1)!

Tako je prvu pobjedu upisao Tomislav Ivković, trener Međimurja bez licencije. Samo je 50-ak gledatelja bilo na maksimirskim tribinama pa liga iz kola u kolo ruši rekorde loše posjećenosti.

Već u 4. minuti Tomislav Mesarić svojim je prvim prvenstvenim pogotkom doveo Lokomotivu u vodstvo. Međutim, umjesto vjetra u jedra, taj je pogodak donio lokosima lažnu sigurnost i opuštanje pa su gosti počeli prijetiti.

- Možda nam je i dobro došlo da nas netko spusti na zemlju - rekao je trener “lokosa”, Roy Ferenčina. A trener Međimurja (bez licence), Tomo Ivković, upisao je prvu pobjedu:

- Na zid svlačionice nalijepio sam novine u kojima su treneri prognozirali da ispadamo iz lige! Rekao sam igračima da papir trpi sve, ali da će odluka pasti na terenu, te da nisu moji prethodnici isključivi krivci za loš plasman - rekao je Ivković i dodao:

- Moji su igrači pokazali karakter i ponos - rekao je Ivković, kojem znanje portugalskog jezika olakšava komunikaciju sa četvoricom međimurskih Brazilaca.

Međimurje se razigralo, domaćin se doslovce raspao nakon 20. minute i silne pogreške lokosa u veznom redu i obrani dva je puta iskoristio Golubović (20. i 25. minuta)! Posebno je lijep bio drugi pogodak, kad je Golubović sa pet metara, leđima okrenut golu, tehnicirajući pogodio mrežu!

U nastavku je Lokomotiva pokušala izjednačiti, no Cicero Lima potvrdio je golom pobjedu gostiju (3:1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije