Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARTEKS - ISTRA 0:2

Istra slavila u Varaždinu, Jagačić ponudio ostavku

Varteks Istra
Marko Jurinec/Pixsell
06.03.2010.
u 17:19

Linije su bile iscrtane, mreže postavljene, korner zastavice na svojim mjestima. Svi su mogli odahnuti s prvim sučevim zviždukom. Utakmica Varteksa i Istre ipak je odigrana.

S obzirom na štrajk Varteksovih zaposlenika, cijeli tjedan bilo je upitno odigravanje te varaždinske utakmice.

- Stanje u klubu je teško, ali neodigravanjem susreta bilo bi još teže. Varteks bi bio novčano kažnjen, oduzeli bi mu se bodovi, bila bi upitna i prvoligaška licencija. Takve stvari nitko ne želi klubu - obrazložio je razloge "primirja" klupski sindikalni povjerenik Ivan Črepinko.

A na travnjaku prvi je dio u znaku gostiju. No, unatoč boljoj igri, Istra ne uspijeva iskoristiti četiri izgledne prilike. Skupo ih je to moglo koštati u prvoj minuti nastavka, kada je Brezovec s 25 metara zatresao gradu. Nedugo zatim sudac Mihalj nije priznao Smrekarov pogodak. Hladan tuš domaćinu priredio je Anđelković, koji nakon solo prodora donosi Istri prednost od 1:0.

Da ovo bude tjedan koji će Varaždinci pokušati što prije zaboraviti, pobrinuo se Asim Šehić, koji iz drugog pokušaja uspijeva prevariti vratara Drevena za sigurnu pobjedu gostiju od 2:0.

A nakon utakmice trener Varteksa Damir Jagačić ponudio je ostavku:

– Moram još prespavati noć, no mislim da ću sutra dati ostavku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije