Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veseli trener Karlovca

Tvrde da se razbolio, a Pamić gledao utakmicu iz kafića!

'karlovac igor pamic..trener nk karlovca..,110608 snimila kristina stedul-fabac/vecernji list'
'kristina stedul-fabac'
14.05.2010.
u 17:40

Ostaje nepoznanica zašto Igor Pamić nije vodio momčad u Maksimiru. Karlovački trener isključio je mobitel pa sve ostaje na nagađanjima.

Od tri priče - da je bio bolestan, da se previše napio i da je bojkotirao susret zbog neispunjenih obveza uprave prema igračima, prvu vjerojatno možemo otpisati. Službeni stav uprave da je trener bio bolestan demantiraju svjedoci koji kažu kako je Pamić utakmicu sasvim zdrav pratio u klupskom kafiću.

Isti sugovornici kažu i da nije bio baš trijezan, ali ni tako pijan da ne bi satima prije mogao otići na utakmicu. Vjerojatno je ipak riječ o neispunjenim obvezama jer igračima uprava duguje tri plaće.

Prvu će dobiti ovih dana, a svi zaostaci bit će, obećava uprava, isplaćeni do početka priprema. Kada će to biti, ovisi o tome hoće li Šibenik dobiti licenciju za Europu.

U tom slučaju pripreme će početi 14. lipnja, no bude li Karlovac u ždrijebu 1. pretkola Europske lige, momčad će se okupiti 7. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije