Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA OD TRI UTAKMICE

Tribine će na Šubićevcu biti sasvim ispunjene, dolazi 1500 torcidaša

NK Šibenik
Hrvoje Jelavić | Pixsell
17.04.2010.
u 08:37

Gotovo nitko u Šibeniku ne sumnja da će tribine na Šubićevcu danas biti sasvim pune.

Za prvi u nizu od tri ogleda sa susjednim Hajdukom u prodaju je pušteno pet tisuća ulaznica. Da se ne bi, kao prethodnih godina, dogodile neželjene scene na tribinama, strogo će se paziti tko će gdje ulaziti. Za Hajdukove pristaše rezervirano je 1500 mjesta na istoku, na zapadnu tribinu moći će samo navijači domaćina.

A trener Šibenika Branko Karačić neće moći na teren poslati idealnu jedanaestoricu. Nedostaje mu polovica obrane, desni bočni igrač Jurčević kojemu je operirano koljeno te pouzdani stoper Vidić koji izdržava kaznu zbog tri žuta kartona.

Još nekoliko Karačićevih štićenika ima većih ili manjih teškoća, no svima je najzanimljivije stanje Ermina Zeca. Brzonogog napadača boli zadnja loža, iznad njegova imena u zapisniku još stoji mali upitnik. No, po svemu sudeći, Zec će stisnuti zube i igrati. Šibenčani najavljuju borbu, prvenstvo im je važno kao i kup.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mitar
10:44 17.04.2010.

I pristvovat ce velikom porazu Sibenika od strane veoma jakoga xajgyka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije