Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR IZ SPLITA

Svaguša: Dosta nam je Mamićeva šerifovanja!

joško svaguša
Ivo Čagalj/24 sata
23.03.2010.
u 10:59

Ne može bez teških riječi, bez dizanja tenzija. Zdravko Mamić ovaj put prvi je započeo, krenulo je s “rasturit ćemo ih ko’ bugarsku skupšinut”, pa “neka je Splićanima jadna majka, sredit ćemo ih na terenu, pa neka cvile”.

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša nije izdržao već viđeni Mamićev pritisak, par dana je šutio, a onda je dan uoči prvog susreta polufinala Kupa Hrvatske između Dinama i Hajduka eksplodirao. U Poljudu je teko nešto više od pola godine, a već mu je dosta Mamića.

- Uvijek ista Mamićeva priča, te objede na naš klub slušamo već godinama. Nismo željeli provocirati njegove istupe, ali na ovakakv način se odnositi prema našem klubu.... Ničim ga nismo htjeli izazvati, greške uvijek tražimo u sebi. Cijelu godinu smo šutjeli, došlo je vrijeme da progovorimo - rekao je Svaguša.

Hajduk je priredio prigodni CD sa svim sudačkim pogreškama na štetu bijelih, a posebno je apostrofiran detalj iz utakmice s Lokomotivom u kojem Andrića ispred suca, u šesnaestercu, povlači protivnički igrač.

- To je način na koji Mamić osvaja prvenstvo. Tome ćemo stati na kraj, ovakva Mamićeva igra nema uporište - rekao je Svaguša i po stoti put ponovio da on nema svoje igrače u klubu, da Hajduk vodi iz ljubavi...

Šef struke Ivica Šurjak malo bolje od Svaguše pozna Mamića.

- Na ružan način pokušava napraviti ozračje koje nikome ne treba. Vidite što se događa u prvenstvu, Dinamu baš ne ide, pa se želi napraviti ozračje koje nikome nije potrebno - kazao je Šurjak.

A Svaguša je poentirao.

- Dosta je Mamićevog šerifovanja u Hrvatskoj, počevši od nogometnog saveza, pa njegovog šerifovanja tko će igrati u reprezentaciji, pa do šerifovanja sa sucima. On šerifuje svima. Nek’ šerifuje svom klubu, druge neka ostavi i neka radi gospodski - kaže Svaguša.

Kako se kanite suprostaviti Mamiću ?

- Poštenjem i igrom, druge metode ne poznam - zaključio je Hajdukov predsjednik Joško Svaguša.

Komentara 17

BS
bstrabi2
11:30 23.03.2010.

Svaguš ti si lud.Tko je Hajduku kriv zar Dinamo i Suci.Da hajduku suci nisu pomogli.Bio bi tamo gdje i Zagreb u drugoj ligi.Stvarno si neodgojen.Zato vam moramo uzet i kup.Da ne sereš više po Dinamu....

DO
doktorica
07:39 24.03.2010.

I nama

MI
mitar
11:37 23.03.2010.

Bolan Svagusa,brini se malo o krizi svoga kluba,a velikoga Mamica pusti na miru i uci od njega kako se radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije