Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO SVE

Jefthon je bahatošću šokirao i menadžera Sliškovića

Jefthon Ferreira De Sena
Slavko Midzor/PIXSELL
22.08.2010.
u 17:28

Brazilac je tijekom utakmice s Interom bio nervozan, čak je loptom napucao i klupu sa suigračima.

Zegrebov trener Ivo Šušak nakon utakmice protiv Intera do daljega suspendirao je Brazilca Jefthona. Nezadovoljan njegovom igrom i ponašanjem tijekom utakmice, odlučio je da Barzilac do daljega ne trenira s prvom momčadi. Jefthon je tijekom utakmice s Interom bio nervozan, čak je loptom napucao i klupu sa suigračima.

– Dok sam ja u klubu, nitko nema pravo igrati privatnu utakmicu, što je i izdaja suigrača. Rekao sam Jefthonu da ne smije koristiti svlačionicu suigrača te da vježba sam, uz nadzor jednog trenera – kazao je Šušak.

Podsjetimo, Jefthona je u klub prošle sezone doveo Igor Štimac, te mu dodijelio kapetansku vrpcu.

– Iznenadio je i mene, poznajem ga kao mirnog i poštenog dečka – kazao je Božo Slišković, Jefthonov menadžer.

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:21 22.08.2010.

Kapetan pjesnika.

CJ
can@jisraM
19:06 22.08.2010.

nacuclao se steroida i kokaina i sad je NERVOZAN...

TH
ThePunisher
19:16 22.08.2010.

Bio je nervozan pošto je izgubio kladionicu radi NK Maribora. Seoski nogometaši susjedne države su ga razočarali jer su samo 0:3 izgubili. I žao mu je što neće ni jedna seoska momčad alpskih jodlera nastupati u Europa League. Bruka za svakog navijača seoskih klubova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije