Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odšteta 150 tisuća eura

Smrekar se oprašta protiv Zadra

Matija Smrekar
Marko Jurinec/PIXSELL
06.05.2010.
u 10:39

Matija Smrekar već je u četvrtak trebao biti na putu za francuski Sedan, gdje je u petak bilo u planu i predstaviti ga navijačima ovoga francuskog drugoligaša.

No, na nagovor Varteksova trenera Samira Toplaka Smrekar ostaje u Varaždinu još za vikend pa će biti i u sastavu krojača za subotnju utakmicu protiv Zadra. Prema Sedanu bi stoga trebao krenuti u ponedjeljak.

Smrekar je, naime, zatražio raskid ugovora s Varteksom jer nije ispunjen njegov zahtjev za isplatu dijela dugovanja od ukupnih 180 tisuća kuna do 1. svibnja. Mladi Varteksov napadač iskoristio je Fifinu odredbu prema kojoj svaki igrač kojemu klub šest mjeseci ne isplati primanja, ima pravo na trenutačni raskid ugovora na štetu kluba.

Isto pravo početkom godine već je iskoristio Igor Prahić, koji je također sreću potražio u Sedanu, a Varteks je njegovim odlaskom ostao i bez odštete.

U Smrekarovu slučaju to se ipak neće dogoditi. Naime, Varteksov napadač oprostio je klubu sva dugovanja pa je tako otvorio prostor Varaždincima da dobiju naknadu za razvoj igrača. Riječ je o iznosu od oko 150 tisuća eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije