Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na EP-u odlučit ću hoću li se oprostiti od reprezentacije

Šimunić: Ovo nije moj posljednji derbi

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Josip Simunic(4) ljut na navijace Lyona, Ivan Kelava(30).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
14.03.2012.
u 19:05

Iako je u srijedu poslijepodne trenirao odvojeno od momčadi, u dvorani, Dinamov reprezentativac Joe Šimunić još uvijek se nada da će igrati prvi derbi u Maksimiru

– Ultrazvuk je pokazao da nema oštećenja mišića, još ću u četvrtak otići na magnetsku rezonancu i vidjeti u kakvom je stanju. Morat ću ubuduće paziti na treninzima, biti oprezniji da mi se opet ne dogodi isti problem. U posljednje vrijeme imam dosta problema s mišićima, možda su me i godine sustigle – smije se Joe.

Morate se sačuvati i za Euro u Poljskoj?

– To sada nije važno, u prvom je planu osvajanje naslova prvaka s Dinamom. Kad pobijedimo Hajduk u subotu, to će biti to, završena priča.

Kakvoga Šimunića možemo očekivati na EP-u?

– Bit ću najspremniji i najgladniji ikada!

Ovo vam je posljednji derbi?

– Ne, sigurno nije! Redoslijed je ovakav: prvo osvajanje naslova prvaka i Kupa s Dinamom, a onda na ljeto novi pokušaj plasmana u Ligu prvaka.

Iako vam smanjuju ugovor?

– Takve stvari ne pričam. To što mi \"gore\" pričamo u četiri zida ostaje među nama, od mene sigurno o tome nećete ništa čuti. Ljudi svašta pričaju, a mnogo toga nije istina.

>>> Cijeli intervju s Joeom Šimunićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:14 14.03.2012.

možda su me i godine sustigle – smije se Joe. >>>> Simunic je ocigledno nesto sporiji ali na vidiku ,barem za sada ,nema njegove zamjene u repki

SV
sven222
19:17 14.03.2012.

jao nama ako je tako jer ono što je pokazao protiv Švedske je katastrofa

OB
-obrisani-
19:46 14.03.2012.

19:17h sven222 je napisao/la:***** >>> Sven,zasto se obrusiti samo na njega ? Cijeli tim je bio katastorofa u toj tekmi.... Prisjeti se obje tekme sa Turskom ,Simunic je bio vrlo dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije