Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret derbiju

Rijeka bez pobjede, Gračan kaže: Napast ćemo Dinamo!

Nenad Gračan
Nino Strmotić/Pixsell
03.04.2010.
u 09:45

- Od prve minute moramo kontrolirati igru, uz visok ritam. Veznjaci će se pridruživati napadačima - kaže Gračan.

Derbi Rijeka - Dinamo na Kantridi možda je i najlakša utakmica za bijelu momčad. Iako je problema koliko volite. Proljeće nije počelo onako kako su podno stijena priželjkivali. Tri remija i dva poraza nedovoljni su za bilo čije apetite. Večerašnja pobjeda Rijeke bila bi iskupljenje za sve promašeno i propušteno u proteklih pet utakmica.

– Ta nam je utakmica psihički lakša od ostalih, ali s obzirom na bodovni zaostatak, očekujem od igrača agresivnu i discipliniranu igru kako bismo mogli ugroziti Dinamovu mrežu. Moramo se nametnuti i što više napasti goste. Tako ću i sastaviti momčad – rekao je trener Rijeke Nenad Gračan.

Nepoznanica su Križmanova leđa. Ako dr. Balić da zeleno svjetlo, Križman će igrati od prve minute. Svi igrači moraju biti potpuno spremni, da ne bi bilo preranih traženja izmjena zbog pogoršanja ozljede. Trener će očito pribjeći ofenzivnijoj varijanti nego u prijašnjim utakmicama, jer realizacija je Rijekin problem. Trojicu će Gračan staviti u sredinu kako bi Dinamu otežao protok lopte i brzu igru.

I lani je Rijeci na proljeće krenulo nakon Dinama, sve dotad brzo je zaboravljeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije