Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL KOJI JE ODLUČIO SEZONU

Pavličić: Ne želim reći je li me Mamić nagradio

'Sport....15.03.09...Vinkovci...1.Hnl..Cibalia- Hajduk...9.Tomislav Pavlicic...15. Drago Gabric...20 Josip Skoko Photo: Goran Ferbezar/Vecernji list'
'Goran Ferbezy\\u0308ar/ Vecernji'
27.09.2009.
u 12:30

Cibalijin kapetan Tomislav Pavličić zabio je prošlog proljeća pogodak Hajduku te mu uzeo dva boda u borbi za naslov.

Cibalijin kapetan Tomislav Pavličić jedan je od onih koji su obilježili prošlu nogometnu sezonu u Prvoj HNL. Svojim je pogocima odlučivao o konačnom poretku na prvenstvenoj ljestvici. Njegove kvalitetne igre dosegnule su vrhunac u 22. kolu kada je iz slobodnog udarca u 90. minuti postigao eurogol protiv Hajduka i donio bod svojoj momčadi. Nakon toga Splićani su zaredali s lošijim rezultatima i izgubili prvo mjesto.

Najdraži gol u karijeri

– Taj gol Hajduku svakako mi je najdraži u dosadašnjoj karijeri. Sjećam se da je već bio gotovo kraj kada je dosuđen taj slobodnjak. Milardović, koji je do tada odlično izvodio udarce, uzeo je i taj put loptu ali sam ga zamolio da meni pusti da šutiram jer sam imao dobar osjećaj. Šutirao sam i dao gol. Sjajni Subašić bio je nemoćan – prisjetio se Pavličić.

Koliko je taj gol, koji je Splićanima odnio dva vrijedna boda, bio značajan govori i činjenica da se pričalo kako će Pavličićevu preciznost nagraditi i Zdravko Mamić. Danas, šest mjeseci poslije, Pavličić o tome ne želi govoriti te samo kratko i znakovito navodi da ne želi reći ni da je dobio neku nagradu niti da nije.

A da taj gol iz slobodnog udarca nije slučajnost potvrdio je i nekoliko kola poslije kada je i Dinamu, gotovo s istoga mjesta, također dao gol. Kaže da izvođenje slobodnjaka vježba nakon svakoga treninga. Ove sezone i Rijekin vratar imao se priliku uvjeriti kako puca Pavličić.

Kapetan Vinkovčana i u nedjelju, kada u Vinkovcima ponovno gostuje Hajduk, očekuje veliku borbu, ali se nada da će ovaj put bodovi ostati kod kuće.

– Očito je da se Hajduk diže i igra sve bolje. No igramo kod kuće i očekujem veliku borbu. Navijačima mogu obećati da ćemo dati sve od sebe – ističe Pavličić.

Uzda se i u dobre dosadašnje igre u prvenstvu kao i u to da u Vinkovcima imaju stopostotan uspjeh te da do sada nisu primili gol. Mišljenja je da će borbenost i htijenje nadomjestiti i velik problem s ozlijeđenim igračima, s obzirom na to da trener Stanko Mršić ne može računati na Bagarića, Leutara, Lukačevića, Barabana i Kresingera.

Atmosferu u Cibalijinoj momčadi malo je narušio ovotjedni poraz u kupu od Rudara u Labinu.

Pljuska u Labinu

– Mi smo najveći krivci, zaslužili smo kaznu, koja nam je i najavljena. Ispričavam se svim Cibalijinim navijačima, dat ćemo sve od sebe da igrama i dobrim rezultatima što prije zaboravimo ovu pljusku – rekao je Pavličić.

Sportski direktor Dražen Pernar najavio je da će igrači svakako biti kažnjeni za taj poraz, a visina kazne bit će izrečena sljedeći tjedan na sastanku Upravnog odbora.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
jarac
13:13 27.09.2009.

nemoj se truditi, dovoljno si rekao, inače bi moga netko da te provoza u portopaku,

RE
rexcroatum
14:53 27.09.2009.

A zasto bi i rekao?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije