Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burilo u fokusu

Na forumu Hajdukovih navijača objavljeni brojevi sudaca

'08.03.2009.Split.Hrvatska - Utakmica 21. kola 1. HNL na Poljudu , Hajduk - Croatia Sesvete.Sudac Andrej Burilo. Photo: Ivo Cagalj/24sata'
'Ivo Cagalj/24sata'
06.04.2010.
u 15:33

Torcida se temeljito priprema za gostovanje Dinama, a na udaru su se, zasad ni krivi ni dužni, našli suci: osječka trojka Burilo, Conjar i Grgić.

Naime, jedan od posjetitelja foruma Hajdukovih navijača, koji se potpisuje sptp, naveo je da je za "sve primjedbe i pohvale" osigurao adrese i brojeve telefona (i fiksne i mobilne) sudaca koji će u srijedu dijeliti pravdu na Poljudu u uzvratu polufinala kupa.

– Brojevi telefona i adrese nisu tajna, ali što je netko time htio postići doista ne znam i apsolutno me ne zanima – rekao je glavni sudac Andrej Burilo (29).

"Ugodan" poziv s nepoznatog broja jedan od najmlađih sudaca s A-licencijom u HNL-u zasad nije primio jer je "internetski istraživač" sa žaljenjem objavio kako nije uspio doći do njegova broja, ali je zato za moguće reklamacije nakon utakmice osigurao kontakt Burilova oca Antuna, inače bivšeg nogometnog suca.

Već je sudio Dinamu i Hajduku, lani u svibnju dijelio je pravdu na prvenstvenoj utakmici (2:2) u kojoj se ni o čemu nije odlučivalo.

– Uoči svake utakmice, neovisno o tome kome sudim, imam pozitivnu tremu, ali kada označim početak, vidim samo teren. (gđ/VLM)

Komentara 9

MI
milton
17:14 06.04.2010.

Vidjet ćete da on to nije u stanju suditi, jedan običan tatin sin. Dao Bog da se varam.

MI
mitar
17:15 06.04.2010.

Ovako se zvezda stitila kako se sada hajduk stiti

MI
mitar
16:43 06.04.2010.

Da su to BBB uradili vec bi ih narodna milicija na celu sa drugom karamarkom uhapsila,a ovako nikome nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije