Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinska komisija danas odlučuje o suspenzijama

Muke po HNL-u: Varaždinci će igrati: Imaju 300.000 kn

'22.11.2011. Karlovac - Nogometasi NK Karlovac su nakon dogovora s upravom kluba nastavili s redovitim treninzima. Zbog 7. mjeseci neisplacenih placa igraci NK Karlovac u nedjelju su odbili doci na ut
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
20.02.2012.
u 10:31

Iako su pod suspenzijom zbog duga bivšim igračima od čak 1,5 milijuna kuna, Varaždinci su uvjereni da neće imati problema s nastupom na početku proljetnog dijela sezone.

O tome će danas odlučivati Disciplinska komisija HNS-a.

– Od toga iznosa čak 1,2 milijuna kuna otpada na sporan dug Milanu Pavličiću. No njegova potraživanja i argumenti krajnje su sumnjivi. Naime, on tvrdi da su mu 2003. godine tadašnji predsjednik i direktor Varteksa obećali u jednom restoranu u Sesvetama isplatu 50 tisuća eura na ruke. S tim je argumentom došao na arbitražni sud koji je presudio u njegovu korist – ogorčen je predsjednik NK Varaždina Zlatko Horvat.

– Taj iznos nećemo platiti pa smo uputili žalbu sudu KASA pri Uefi. Sud će konačnu odluku donijeti početkom svibnja, a do tog vremena arbitražni sud HNS-a svoju bi odluku trebao staviti u fazu mirovanja.

Ostali iznos od 300.000 kuna Varaždinci će vjerovnicima uplatiti ovog tjedna.

– Do početka nastavka proljetnog dijela sezone pokrit ćemo aktualna dugovanja. Nastavak natjecanja neće doći pod upitnik – zaključio je čelnik varaždinskog prvoligaša.

Šibenčani duguju 700 tisuća kuna i nadaju se da će s vjerovnicima uspjeti sklopiti nagodbe. Njihov je argument taj što čekaju da im od transfera pristigne oko četiri milijuna kuna. Milosti saveza nadaju se i u Karlovcu.

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
15:06 20.02.2012.

Hajduk duzan 100 milijuna i nikom nista....

MA
Mamlaz
12:04 20.02.2012.

Varteks je (uz Dinamo, ali kod ZG plavih je to tek odnedavno slučaj) klub sa najboljom nogometnom školom u RH, koji već godinama igra sa momčadi kojoj je prosjek 18 godina jer oni stariji bježe čim mogu: nema se para. Zakaj netko ne uloži pare u taj klub? Oni bi sa 2 milje eura prešišali i Split i Hajduk a i Dinamo bi se morao držati za gaće.

DR
dražen45
13:38 20.02.2012.

S vremenom će Varaždin tj.Varteks igrati značajnu ulogu u HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije