Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Kovač

'Meni se katkad činilo da Ajax ima igrača više'

Robert Kovač
Anto Magzan/VLM
23.10.2009.
u 07:30

Dinamovi igrači, nakon neslavnoga izdanja u Areni, pobjegli su u autobus na mala vrata i tako izbjegli pitanja. Pojavio se samo kapetan Robert Kovač.

- Ne znam je li bio kazneni udarac, Suarez prelako pada. Sudac nije bio na visokoj razini.

Ima li ponešto krivnje i u Dinamovoj igri?

- Ima jer nismo stvorili šansu, a tako se ne može igrati. Meni se katkad činilo da Ajax ima igrača više, po tri-četiri igrača dolazila su pred naš gol.

Ajax nije impresivan?

- To je još najžalosnije. Bilo je puno prostora, doista su nam dali da igramo. Trebali smo puno brže ići prema golu, preciznije dodavati, ali opet ću se vratiti na ono prvo: večeras nismo bili dobri. No, nismo izgubili izglede za prolaz, a ovako loša igra neće se ponoviti – rekao je Kovač.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar miletiml
miletiml
12:50 23.10.2009.

dinamu treba jedan a ne nekoliko trenera koliko ih trenutno ima i zato dinamo nikad nece imat pravog trenera jer svaki pravi trener zahtjena da on bude jedini trener

Avatar Topgen
Topgen
11:42 23.10.2009.

Igraca vise ? Zato sto se brzo oslobadjaju lopte. A dinamovci , oni je dave, dave dok je ne izgube. Drugi gol je dobar primjer. Dinamo nema trenera.

MA
maraton
10:15 23.10.2009.

Je li ovo dekan dramske akademije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije