Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL: Inter - Split 0:3

Lončarević: Neki su se moji igrači "ukenjali u gaće"

rnk split
Ivo Čagalj/Pixsell
04.11.2011.
u 18:03

U prvoj utakmici 14. kola Prve HNL nogometaši Splita pobijedili su Inter u Zaprešiću sa 3:0

Dugo se nakon pobjede u Zaprešiću orila pjesma u svlačionici Splićana. Sjajnom izvedbom u kojoj je na kraju ipak presudilo iskustvo, momčad Tonćija Bašića prizemljila je Zaprešićane koji su bili poletjeli nakon trijumfa u Splitu. Od te momčadi koja je nadigrala Hajduk jučer nije bilo ništa i izgubili su 0:3.

Istina, imali su tri odlične prilike koje nisu iskoristili i utakmica je otišla u jedinom mogućem smjeru. Duje Čop dvama je pogocima pokazao Hajdukovoj struci kako se ipak može protiv Intera.

– Igrali smo taktički zrelo. Osjetio se umor jer smo u 15 dana igrali tri utakmice u Zagrebu. Sve čestitke mojim igračima. Nisu nam sada porasle ambicije jer me zanima samo moja momčad, a čak je i danas bilo prostora za još bolju izvedbu – istaknuo je gostujući trener Tonći Bašić izrazivši zadovoljstvo debitantskim učinkom Mirka Hrgovića.

Predsjednik je navodno obećao dodatne premije?

– Predsjednik nas uvijek dodatno iznenadi. Mi smo organiziran klub i volio bih da takvih klubova ima još – kazao je Bašić.

Trener Intera Ilija Lončarević nije bio previše sretan.

– Gosti su zasluženo pobijedili. Split je pokazao da su kao momčad i klub ozbiljniji od nas. Premladi smo i prenaivni da bismo mogli s optimizmom ući u razdoblje koje nas očekuje. Rijetko kad nam se dogodilo da primimo tri pogotka iz tri udarca. Stoperi su kumovali kod pogodaka, a vratar nije obranio ništa. Imali smo previše slabosti u sredini terena. Nismo poletjeli nakon Hajduka, to je njihov domet. Imali smo četiri-pet igrača koji su se "ukenjali u gaće" – kazao je Lončarević.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:16 04.11.2011.

He,he ali Cop nije bio dovoljno dobar za Hajduk.....Jos prije pocetka sezone sam ustvrdio da ce Split zavrsiti ispred Hajduka. Kod toga i sada stojim.

Avatar babas
babas
18:40 04.11.2011.

Split sam gledao u kvalifikacijama EL i ostavili su bolji dojam od Hajduka i Dinama zajedno. Vjerojatno naša najjača momčad uz dva velikana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije