Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jao, Simoviću!

Legendarni Hajdukov vratar uhićen u Kruševcu

lisice
Arhiv VL
14.07.2010.
u 10:13

Zoran Simović branio je za bijele početkom osamdesetih, a optužen je kao član građevinske mafije u Srbiji.

Zoran Simović (54), legendarni Hajdukov vratar, podrijetlom iz Kruševca, uhićen je u akciji srbijanske policije zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela zloupotrebe službenog položaja i krivotvorenja službenih isprava. Simović je i uhićen u Kruševcu zajedno s još troje državljana Srbije u velikoj akciji suzbijanja korupcije u urbanizmu i građevinarstvu. Radio je kao građevinski investitor i vlasnik je agencije za nekretnine "Čoče" i poduzeća "JM Fokus Invest" u Srbiji, a u policijskom priopćenju navodi se da mu je dužnosnik gradske uprave u Kruševcu namjestio rješenja za gradnju objekata u tom gradu.

Zoran Simović je u Hajduk došao početkom osamdesetih iz kruševačkog Napretka, a branio je i za reprezentaciju Jugoslavije, i to u onoj čuvenoj utakmici s Bugarskom (3:2) na Poljudu. Pokojni Mladen Delić u jednom je trenutku u prijenosu povikao "Kud, Simoviću!". Sada je ostalo samo "Jao, Simoviću!".

Komentara 2

Avatar poljicanin
poljicanin
13:03 14.07.2010.

E moj Zorane,sto nisi ostao u Hrvatskoj?Takvi poslovi bi ti uz dobre veze ovdje bolje uspjeli.

GU
Gustavo
14:38 27.08.2010.

Doći će red i na naše, sad češljaju odozgo prema dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije